Katalog

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

05.12.2023 01:05

Systém přijímače EMI

Odpovědět na inzerát

Popis produktu

EMI-9KB:


Systém přijímače EMI pro testování EMI (elektromagnetického rušení) vedením nebo vedenými emisemi. Přijímač EMI-9KB EMI je vyroben pomocí plně uzavřené konstrukce a silného elektricky vodivého materiálu, který má vysoký stínicí účinek. Díky nové technologii pro zkušební systém EMI vyřešil problém s vlastním rušením přístrojů. Výsledky testů jsou v souladu s mezinárodním formátem zkušebního protokolu. Testovací systém EMI EMI-9KB plně vyhovuje normám CISPR15:2018, CISPR16-1, GB17743, FCC, EN55015 a EN55022.

Konfigurace systému:
- Testovací systém EMI-9KC obsahuje: - testovací systém EMI-9KC: EMI-9KC EMI přijímač s vestavěným atenuátorem (9K-1GHz), umělé síťové napájení LISN-A (16A s komunikací RS-232), spojovací/oddělovací síť CDNE-M316 pro emise, 3ks izolačních transformátorů a kabelů.
- Testovací systém EMI-9KB obsahuje: - EMI-9KB přijímač s vestavěným atenuátorem (9K-1GHz), LISN-A umělé síťové napájení (16A s komunikací RS-232), CDNE-M316 spojovací/oddělovací síť pro emise, 3ks izolačních transformátorů a kabelů: EMI-9KB EMI Receiver (9K-300MHz), LISN-A Artificial Network Power (5A), CDNE-M316 Coupling/Decoupling Network for Emission, 3ks Isolation Transformers, Attenuator and cables.
- EMI-9KA Test System includes: EMI-9KA EMI Receiver (9K-30MHz), LISN-A Artificial Network Power (5A), 3ks izolačních transformátorů, atenuátor a kabely.

Volitelné přístroje pro práci s přijímači EMI-9KC, EMI-9KB a EMI-9KA:
- LISUN LSP-500VARC/LSP-1KVARC Zdroj střídavého proudu s čistou sinusovou vlnou pro EUT
- LISUN SDR-2000B Magnetická stínicí skříň pro systém přijímačů EMI
-lISUN VVLA-30M Třísmyčková anténa pro testování vyzařování 9k-30MHz
- LISUN AB-CLP Absorpční kleště pro testování domácích aplikací a motorového nářadí

Specifikace:
- Rozsah detekční frekvence: 9kHz~1GHz (EMI-9KC), 9kHz~300MHz (EMI-9KB), 9kHz~30MHz (EMI-9KA)
- Frekvenční stabilita: 1×10^-6
- Frekvenční rozlišení: (9kHz~150kHz) 30Hz; (150kHz~30MHz) 1kHz
- Tolerance testu: ±2 dB
- Metoda měření a detekce: PK, QP a AV
- Rozsah měření od 20dBμV do 140dBμV
- Délka kroku frekvenčního snímání: 20Hz~2MHz
- Šířka pásma snímání: 200Hz; 9kHz; 120kHz
- Připojení PC přes USB kabel a software lze spustit na Win7, Win8 a Win10, Win11

Co je to EMI přijímač?
Elektromagnetické rušení (přijímač EMI) je elektronický šum, který ruší signály z kabelů a snižuje integritu signálu. EMI přijímač je obvykle generován zdroji elektromagnetického záření, jako jsou motory a stroje. EMI přijímač (elektromagnetické rušení) má dva typy: vedené rušení a vyzařované rušení. Vedené rušení se týká vazby (interference) signálů jedné elektrické sítě na jinou elektrickou síť prostřednictvím vodivého média. Vyzařované rušení se týká spojení (rušení) signálu zdroje rušení s jinou elektrickou sítí prostřednictvím prostoru.

Jak testovat rušení EMI?
Elektromagnetické rušení, které zhoršuje výkon elektrického zařízení nebo elektronického přístroje, pracuje abnormálně nebo selhává. Lze jej rozdělit na zkoušku rušení vedeného a vyzařovaného. LISUN EMI-9KB je automatický systém přijímače EMI pro testování vyzařování EMI (elektromagnetického rušení) vedením nebo vedenými emisemi. Může provádět jak test vedeného rušení, tak test vyzařovaného rušení.

Jaký je rozdíl mezi EMI a EMS?
EMC (Electro Magnetic Compatibility) doslova znamená "elektromagnetická kompatibilita". EMI (Electromagnetic Interference) "Elektromagnetické rušení" lze chápat jako typ útoku. Existují dva typy EMI, vedené rušení a vyzařované rušení. EMS (Electro Magnetic Susceptibility) doslova znamená "elektromagnetická citlivost", kterou můžeme chápat jako obranný typ, což znamená snadnost snížení výkonu v důsledku elektromagnetické energie.

Pozn. překl: Podle nejnovější normy CISPR15:2018 je třeba místo CDN použít CDNE-M316 (Coupling/Decoupling Network for Emission). Síť CDNE-M316 pracující se systémem přijímače EMI je ekvivalentní pro testování vyzařovaného elektromagnetického rušení elektrických osvětlovacích spotřebičů s frekvencí od 30M-300mHz


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
SHANGHAI

Umístění
SHANGHAI