Katalog

DIEP MINH CHAU SERVICE TRADING COMPANY LIMITED

DIEP MINH CHAU SERVICE TRADING COMPANY LIMITED

DIEP MINH CHAU SERVICE TRADING COMPANY LIMITED

07.07.2023 00:00

Miska a příbor z kokosových skořápek - skvělý přírodní produkt z Vietnamu

Odpovědět na inzerát

DMC je globální společnost specializující se na dovoz a vývoz zemědělských produktů, vodních živočichů a mořských plodů. Náš vysoce kvalitní sortiment zahrnuje čerstvé a mražené mořské plody (krevety, kraby, humry a další) a zemědělské produkty (ovoce, zeleninu, obilí, koření a řemeslné výrobky). Naše společnost je hrdá na to, že má dobrou pověst v poskytování ekologických a udržitelných alternativ z kokosových ořechů, a předčíme vaše očekávání.

Něco málo o našich produktech:

  • Vysoce kvalitní výrobky: Vyrobené ze 100% přírodních a obnovitelných materiálů, které pocházejí z nejlepších kokosových plantáží ve Vietnamu.
  • Udržitelný materiál: Vyrobeno z upcyklovaných kokosových skořápek, každý kus ukazuje jedinečnou krásu a strukturu kokosu.
  • Ručně vyráběná kvalita: Pečlivě ručně vyrobená zručnými vietnamskými řemeslníky, kteří zaručují výjimečnou kvalitu a individualitu.
  • Všestranné použití: Lehké, odolné a snadno se čistí, ideální pro různé kuchyňské použití.
  • Ekologicky šetrné nádobí: Přeměna kokosových skořápek na ekologické misky, svíčky a hrnky, snížení emisí CO2 a podpora ekologického způsobu života.
Kontaktujte nás pro rozumnou cenu, servis a další informace. Kromě toho poskytujeme flexibilní platební podmínky a rychlou přepravu, abychom zajistili včasné doručení vaší objednávky. Jsme vždy k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, abychom mohli okamžitě vyřešit jakékoli vaše dotazy nebo připomínky.

Těšíme se na příležitost obchodovat s vámi!

S pozdravem.

Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Vietnam

Oblast
Thu Duc City

Umístění
Building S702 Vinhomes Grand Park, Long Binh Ward, Thu Duc City, Ho Chi Minh City, Vietnam