Katalog

Prodej drtiče kovů

10.07.2023 00:00

Prodej drtiče kovů

Odpovědět na inzerát

PSX Linka drtiče šrotu 2240-3150KW

Hlavní výkon motoru drtiče šrotu ( PSX80104/88104) zahrnuje zejména: 2240KW-3150KW

PSX88104 délka celé linky: 82 m;

Nejširší bod drtiče: 23 m;

Nejvyšší bod drtiče: 8m

Prodej drtiče kovů

Drtič kovů, známý také jako drtič kovů nebo stroj na recyklaci kovů, je robustní průmyslový stroj speciálně navržený k drcení a redukci kovových materiálů na menší fragmenty nebo kousky. Běžně se používá v recyklačních provozech, na vrakovištích a v různých průmyslových odvětvích, která se zabývají kovovým odpadem a jeho zpracováním.

Hlavním účelem drtiče kovů je rozbíjet a drtit velké kovové předměty nebo materiály na menší, lépe zvládnutelné velikosti. Tento proces usnadňuje efektivní manipulaci, přepravu a recyklaci kovového odpadu a také získávání cenných kovů pro opětovné použití.

(Zařízení může provádět otáčení pod hlavním motorem nebo magnetickou separaci apod, a hlavní motor může částečně nebo celý klesnout pod zem, konkrétní situaci navrhnou a zařídí naši inženýři podle skutečné situace zákazníka)

drtič kovů Parametry výrobku

Model
Typ hlavního motoru
Šířka podávacího otvoru(mm)
Výkon hlavního motoru (kw/HP)
Množství podávaného materiálu (T/H)
PSX-2240
PSJ80104
2500
2240KW / 3000HP
40-50 tun/hod
PSX-3150
PSJ88104
2500
3150KW / 4000HP
70-100 tun/hod


drtič kovů Hlavní vlastnosti a výhody:

Robustní konstrukce: Naše drtiče jsou vyrobeny z odolných materiálů a komponentů, což zajišťuje dlouhodobou spolehlivost a odolnost proti opotřebení. Můžete se spolehnout, že naše stroje budou den po dni podávat konzistentní a efektivní skartovací výkon.

Všestranné možnosti skartování: Naše drtiče kovů jsou konstruovány tak, aby zvládly širokou škálu kovových materiálů, včetně oceli, hliníku, mědi, mosazi a dalších. Ať už se jedná o velké volně ložené předměty nebo menší kusy, naše skartovače je dokážou efektivně zmenšit na požadovanou velikost.

Vysoká účinnost skartování: Díky výkonným motorům a přesným řezacím systémům nabízejí naše drtiče vysokorychlostní provoz a efektivní redukci materiálu. Zvýšíte tak produktivitu a zkrátíte dobu zpracování, čímž optimalizujete celkový pracovní proces.

Přizpůsobitelná řešení: Chápeme, že různá odvětví a aplikace mají jedinečné potřeby v oblasti skartování. Proto u našich drtičů kovů nabízíme možnosti přizpůsobení. Náš tým odborníků s vámi bude úzce spolupracovat, aby přizpůsobil specifikace stroje, jako je kapacita skartování, velikost posuvu a bezpečnostní prvky, vašim specifickým požadavkům.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Please Select..