Katalog

Hadřík na čištění uhlíku

19.07.2023 00:00

Hadřík na čištění uhlíku

Odpovědět na inzerát

Uhlíkové utěrky z mikrovlákna od společnosti Power Clean

Naše utěrky z uhlíkových mikrovláken prvotřídní kvality jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální čisticí výkon i pro ten nejodolnější nepořádek v domácnosti. Díky jedinečné směsi uhlíkových materiálů a mikrovláken jsou tyto utěrky navrženy tak, aby zachytávaly nečistoty, zbytky, rozlité tekutiny a špínu, což z nich činí ideální volbu pro každodenní úklid.

Jednou z význačných vlastností našich uhlíkových utěrek z mikrovláken je jejich výjimečná odolnost a dlouhá životnost. Naše utěrky jsou vyrobeny tak, aby vydržely, a lze je prát a používat stokrát, což z nich činí ekologickou a nákladově efektivní volbu pro každou domácnost. Navíc jsou naše utěrky k dispozici pro velkoobchodní nákup, což z nich činí vynikající volbu pro podniky a komerční úklidové služby.


S nejlepší gramáží v oboru 350 g/m2 jsou naše uhlíkové utěrky z mikrovlákna nejhustší a nejsavější na trhu. Díky rozměrům 16 "x16" mají ideální velikost pro širokou škálu úklidových prací, od utírání pultů a spotřebičů až po utírání prachu a leštění chromovaných armatur a dřezů. A díky své vynikající čisticí síle a schopnosti zachytit až 99 % bakterií jsou tyto utěrky nezbytnou výbavou každé domácnosti nebo firmy.

V Power Clean věříme, že našim zákazníkům poskytujeme výrobky nejvyšší kvality za dostupnou cenu. Naše utěrky z uhlíkových mikrovláken mají konkurenceschopnou cenu a nabízejí výjimečnou hodnotu za svůj mimořádný výkon. Takže ať už hledáte spolehlivé řešení pro úklid vaší domácnosti, nebo jste komerční úklidová služba, která potřebuje špičkový výrobek, naše uhlíkové utěrky z mikrovlákna jsou perfektní volbou.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
jiangsu

Umístění
suzhou