Katalog

Vysoce přesný laserový analyzátor velikosti částic Winner 2000ZD s technologií tříblokového testování

27.08.2023 00:00

Vysoce přesný laserový analyzátor velikosti částic Winner 2000ZD s technologií tříblokového testování

Odpovědět na inzerát

Popis produktu

Inteligentní laserový analyzátor velikosti částic Winner2000ZD/Winner2000ZDE, který provádí automatický test, automatické seřízení, automatický přívod vody, automatické vypouštění, automatické odstraňování bublin, automatickou ultrazvukovou disperzi, automatické čištění atd., skutečně realizuje provoz jedním klíčem. Je vybaven vestavěným systémem odběru vzorků, který účinně zabraňuje problémům se sedimentací velkých částic v cirkulačním potrubí a zajišťuje vysokou přesnost. Využívá komplexní princip měření velikosti částic laserovou difrakcí s vysoce citlivým kruhovým fotoelektrickým detektorem, který výrazně zlepšuje přesnost testu, originálně navrženou technologii softwaru s neomezeným volným nastavením, věrný odraz distribuce velikosti částic, aby byla zajištěna pravdivost a přesnost výsledků testu. Proto je vhodný zejména pro použití v laboratořích podniků, vysokých škol a univerzit a výzkumných ústavů.

Hlavní vlastnosti


1, Pokročilá konstrukce optické dráhy:
Patentovaná technika Fourierovy transformace sbíhavého světla osvobozuje rozptýlené světlo při velkých úhlech rozptylu od omezení apertury Fourierovy čočky. Ohnisková vzdálenost je snížena, aby se zlepšilo rozlišení přístroje, a víceprvková křemíková fotodioda ve tvaru prstence zajišťuje, že jsou zachyceny všechny světelné signály z částic, což výrazně zlepšuje rozlišení.

2. Ohnisková vzdálenost je snížena, aby se zlepšilo rozlišení přístroje,Vestavěná automatická jednotka pro mokrou disperzi:
Pečlivě jsme sladili míchadlo, ultrazvukovou disperzní jednotku a trubice pro cirkulaci vzorků a zabudovali je do přístroje. Taková integrovaná konstrukce účinně zabraňuje nehomogenní disperzi a sedimentaci velkých částic, která se vyskytuje u konstrukcí, kde jsou tyto dispergační jednotky odděleny od přístrojů, a trubice pro cirkulaci vzorků jsou proto příliš dlouhé.

3, Neomezené techniky párování:
Software pro analýzu částic využívá jedinečnou námi vyvinutou techniku neomezeného přizpůsobování dat, která umožňuje získat údaje o skutečném rozdělení velikosti částic, což je pro výzkumné pracovníky obzvláště důležité.

4,Komora pro mikrozkoušky (volitelná):
Kapacita komory pro vzorky je pouze 10 ml. To pomáhá při měření drahých/cenných vzorků nebo vzorků, které se obtížně rozptylují v médiu.

5,Pokročilé řízení měření: (inteligentní provoz SOP)
Uživatel může snadno provádět všechny operace měření na počítači a získat ideální výsledky v co nejkratším čase.

6,Pokročilé řízení měření: (inteligentní provoz SOP) Uživatel může snadno provádět všechny operace měření na počítači a získat ideální výsledky v co nejkratším čase,Uživatelsky přívětivé ovládání:
Manuální režim a automatický režim, volně volitelný, pro měření podle vlastností vzorku. Za určitých podmínek (např. pokud má vzorek neznámé vlastnosti nebo speciální požadavky na měření) může uživatel nejprve provést zkušební měření v manuálním režimu a poté, co získá představu o vlastnostech vzorku a podmínkách měření, měřit vzorky v automatickém režimu.

7. Zkušební měření v automatickém režimuPlně automatické vyrovnání dráhy světla:
Přesný čtyřfázový hybridní krokový motor automaticky vyrovnává dráhu paprsku a může ji kdykoli upravit s přesností až 0,1 um. Uživatel tak nemusí ručně nastavovat dráhu paprsku a zvyšuje přesnost a stabilitu výsledků měření.

8. Vyrovnání dráhy paprsku,Rychlé měření:
nastavte " automatický" režim, všechny provozní postupy se provádějí automaticky, automatický přívod vody, automatický odběr ultrazvukových vzorků, míchání, cirkulace, kontrola pozadí, testování vzorků, analýza, vypouštění a čištění, což výrazně zkracuje dobu měření, celý proces trvá pouze 2 minuty.

9. V případě, že je měření prováděno automaticky, je nutné provést všechny kroky,Analýza dat:
Chyby v datech jsou odmítnuty a výsledky měření jsou zpracovány automaticky. Není nutné ruční zpracování dat a výstupy jsou více standardizované.

Specifikace

Název modelu :Winner2000ZDE Winner2000ZD
Norma: ISO13320-1:1999, GB/T19077.1-2008, Q/JWN001-2009
Princip: princip rozptylu MIE
Rozsah měření:
0,1 μm-300 μm
0,1-40 μm/0,6-120 μm/1-300 μm


Počet kanálů:
78 kusů
76*3 kusy
Chyba přesnosti:
<0,5 % (národní standardní vzorek D50 )
Chyba opakovatelnosti:
<0,5 % (národní standardní vzorek D50 )
Zdroj světla:
Vysoce výkonný He-Ne laser (λ= 632.8nm, P>2MW)
Životnost>25000hodin

Disperze
Metoda
Ultrazvuk
Frekvence: 40KHz Výkon: 35W, čas: ≥1S
Míchání
Rychlost otáčení: 0-3000RPM (nastavitelná)
Cirkulace
Jmenovitý průtok:8L/min Jmenovitý výkon:10W
Bazén pro vzorky
Objem:350mL
Mikro-
Bazén pro vzorky
Objem: 10mL (k dispozici)
Provozní režim
Plně automatické a manuální ovládání, volně volitelné.
Výstupní parametry
D10,D50,D90,D100,S/V Referenční parametry
Optický kalibrační systém
Plně automatický
Rychlost testu
<2min pro každý čas
Objem
D88cm׊39cm×V46cm
Čistá hmotnost
41Kg

Použití

Winner2000 se široce používá pro cement, keramiku, léky, dopy, barviva, polstrování, chemické výrobky, katalyzátor, kování, prach, přísady, pesticidy, výbušniny, grafit, světlocitlivý materiál, palivo, kovový a nekovový prášek, uhličitan vápenatý, kaolin a další práškové materiály.

Zajištění kvality

1. Přísné dodržování systému řízení kvality ISO9001-2000. 2. Přísná kontrola od nákupu materiálu přes kontrolu procesu až po závěrečný test distribuce velikosti částic. 3. Přísná kontrola kvality. oddělení kontroly kvality, které provádí předpisy pro kontrolu kvality.
4. Sestavují se pouze kvalifikované součásti a celý laserový analyzátor velikosti částic musí být před prodejem plně otestován.
5.Laserový analyzátor velikosti částic musí být před odesláním otřesen.





Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
山东省

Umístění
济南市