Katalog

Vysoce přesný laserový analyzátor velikosti částic za mokra

22.08.2023 00:00

Vysoce přesný laserový analyzátor velikosti částic za mokra

Odpovědět na inzerát

Winner 2000ZD s technologií testování tří bloků >= 1 sada

Popis produktu


Inteligentní laserový analyzátor velikosti částic Winner2000ZD/Winner2000ZDE, který provádí automatický test, automatické seřízení, automatický přívod vody, automatické vypouštění, automatické odstraňování bublin, automatickou ultrazvukovou disperzi, automatické čištění atd., skutečně realizuje provoz na jeden klíč. Přijímá plně vestavěný systém odběru vzorků, účinně zabraňuje problémům se sedimentací velkých částic v cirkulačním potrubí, zajišťuje dobrou přesnost. Přijímá komplexní princip měření velikosti částic pomocí laserové difrakce s vysoce citlivým kruhovým fotoelektrickým detektorem, který výrazně zlepšuje přesnost testu, originální navrženou technologii softwaru pro volné přizpůsobení, věrný odraz rozložení velikosti částic, aby byla zajištěna pravdivost a přesnost výsledků testu. Proto se hodí zejména do laboratoří podniků, vysokých škol a univerzit a výzkumných ústavů.
.

Hlavní vlastnosti

1, Pokročilá konstrukce optické dráhy:
Patentovaná technika Fourierovy transformace sbíhavého světla uvolnila rozptýlené světlo při velkých rozptylových úhlech z omezení clony Fourierovy čočky. Ohnisková vzdálenost je snížena, aby se zvýšilo rozlišení přístroje, a prstencovitý tvar víceprvkové křemíkové fotodiody zajišťuje shromažďování všech světelných signálů částic, což vysoce zlepšuje rozlišení.

2, Vestavěná automatická jednotka mokré disperze:
Pečlivě jsme seřídili míchací zařízení, ultrazvukovou dispergační jednotku a potrubí pro cirkulaci vzorku a upevnili je uvnitř přístroje. Taková vestavěná konstrukce účinně zabraňuje nehomogenní disperzi a sedimentaci velkých částic, což lze pozorovat u konstrukcí, kde jsou tyto dispergační jednotky odděleny od přístrojů, kde jsou proto trubky pro cirkulaci vzorku příliš dlouhé, Vzorek bude dostatečně dispergován.

3, Neomezené techniky montáže:
Software pro analýzu částic využívá jedinečnou techniku neomezeného fitování dat, kterou jsme vyvinuli pro získání dat o skutečném rozdělení velikosti částic, to je důležité zejména pro výzkumné pracovníky.

4,Mikrokomora na vzorky (volitelná):
Kapacita komory na vzorky je pouhých 10 ml. To pomáhá při měření drahých/drahých vzorků nebo vzorků, které se obtížně rozptylují v médiu.

5,Moderní řízení měření: (inteligentní provoz SOP)
Uživatelé mohou provádět všechny měřicí postupy jednoduchým ovládáním na počítači a mít ideální výsledky ve velmi krátkém čase.

6,Uživatelsky přívětivé ovládání:
manuální režim a automatický režim, libovolně volit, měřit podle vlastností vzorku. Za určitých podmínek (např. vzorek má neznámé vlastnosti nebo jsou na měření kladeny zvláštní požadavky) mohou uživatelé nejprve provést zkušební měření v manuálním režimu a poté, co získají představu o vlastnostech vzorku a podmínkách měření, změřit vzorky v automatickém režimu.

7, Plně automatické vyrovnání světelné dráhy:
Přesný čtyřfázový hybridní krokový motor automaticky vyrovnává optickou dráhu a může ji kdykoli nastavit, přesnost je až 0,1um, což uživatele osvobozuje od ručního nastavování optické dráhy a zlepšuje přesnost a stabilitu výsledků měření.

8. V případě, že je optická dráha nastavena v souladu s požadavky normy, je možné ji nastavit v libovolném okamžiku,Rychlé měření:
nastavte " automatický" režim, všechny operační postupy se provádějí automaticky, automatický přívod vody, automatické ultrazvukové vzorkování, míchání, cirkulace, testování pozadí, testování vzorku, analýza , vypouštění a čištění, což výrazně zkracuje dobu měření, celý proces trvá pouze 2 minuty.

9, Analýza dat:
Chyby v datech jsou odmítnuty a výsledky měření jsou automaticky zpracovány. Ruční zpracování dat není nutné a výstup je standardnější.

Aplikace

Winner2000 je široce používán pro cement, keramiku, medicínu, dopy, barviva, polstrování, chemické výrobky, katalyzátor, braize, prach, přísady, pesticidy, výbušniny, grafit, světlocitlivý materiál, palivo, kovový a nekovový prášek, uhličitan vápenatý, kaolin a další práškové materiály.

Zajištění kvality

1. Přísné dodržování systému řízení kvality ISO9001-2000. 2. Přísná kontrola od nákupu materiálů, kontroly procesu až po konečný test distribuce velikosti částic. 3. Oddělení kontroly kvality, které provádí předpisy pro kontrolu kvality.
4. Pouze kvalifikované komponenty budou sestaveny a celkový laserový analyzátor velikosti částic musí být před prodejem kompletně zkontrolován.
5.Před dodáním bude laserový analyzátor velikosti částic zpracován tak, aby se zabránilo jeho otřesům.

Poprodejní servis

1. Bude nabídnuto demo video CD s provozem.

2. Nabídka služby bezplatného školení.
3. Datum záruky kvality je 1 rok od ukončení platby, technologická podpora bude poskytována po celý život. A poté budeme
vybírat náklady, pokud poskytneme příslušenství pro opravu.
4. Údržba při poruše zařízení způsobené nesprávným zacházením (budou vybírány příslušné náklady).
5. Nabízíme komponenty s příznivou cenou a trvalou údržbou.

Často kladené otázky

Nákup laserového analyzátoru velikosti částic potřebuje znát body:

(1) Jaké materiály je třeba testovat?
Pokud se jedná o suspenzi/emulzi, je třeba zvolit analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí a některé materiály také reagují s vodou, takže potřebují také analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí. Obecně platí, že cement, kovové prášky a faraonové materiály potřebují suchý disperzní model analyzátoru velikosti částic.

(2) Jaký rozsah velikosti je třeba testovat?
V současné době může laserový analyzátor velikosti částic na základě rozptylu MIE testovat rozsah částic 0,01um-2000um.
Pokud rozsah materiálů není tak široký, například 10um-20um, menší rozsah distribuce velikosti částic zvolte model s bližším rozsahem, bude přesnější, není třeba kupovat model s velkým rozsahem.


(3) Co je disperzní médium?
U kapalných modelů se jako disperzní médium obvykle vyžaduje voda, etanol nebo organická rozpouštědla, aby byl vzorek dobře rozptýlen a cirkuloval v laserovém analyzátoru částic. U suchých disperzních modelů se jako disperzní médium používá pouze stlačený vzduch. Na trhu stojí suchý laserový rozptylovač částic více než model s kapalnou disperzí, takže pokud můžete dobře testovat, je lepší model s kapalnou disperzí.

V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte, poskytneme vám nejvhodnější laserový rozptylovač částic!

Dodací lhůta:
Množství (sady) 1 - 2 > 2
Dodací lhůta (dny) 5 K jednání
Přizpůsobení:
Logo na míru (min. objednávka 1 sady)
Balení na míru (min. objednávka 1 sady)
Grafické přizpůsobení (min. objednávka 1 sada)
Méně
Nákupní údaje
Ochrana s

Doprava:

Kontaktujte dodavatele
k jednání o podrobnostech dopravy

Platby:---
Užijte si šifrované a bezpečné platby Zobrazit podrobnosti

Vrácení a refundace

V případě nesplněných, chybějících nebo jiných problémů s produktem Zobrazit podrobnosti

Schopnost dodávek
Schopnost dodávek
500 sad/setů za měsíc
Balení a dodání
Podrobnosti o balení
Balení laserového analyzátoru velikosti částic je překližková krabice.
Přístav
Qingdao/Hongkong
Příklad obrázku:
package-img
Dodací lhůta:
Množství (sady) 1 - 2 >2
Dodací lhůta (dny) 5 K vyjednávání


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Provinz Shandong

Umístění
Ji'nan

Další informace