Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

10.07.2024 01:00

Mokrý vysoce výkonný laserový analyzátor velikosti částic s velkým dosahem

Odpovědět na inzerát

Vysoce výkonný laserový analyzátor velikosti částic s velkým dosahem a detekčním úhlem 0,0155-141 stupňů

Popis produktu

Vítěz 2009


Winner2009A/Winner2009B plně automatický mokrý laserový analyzátor velikosti částic přijímá princip rozptylu MIE, měří velikost od 0,01 μm do 2000 μm, který nabízí spolehlivou a opakovatelnou analýzu velikosti částic pro různorodé aplikace.Používá duální paprsek a více spektrálních detekčních systémů a technologii bočního rozptylu světla pro výrazné zlepšení přesnosti a výkonu testu, jménem domácí pokročilé úrovně v této oblasti.

Hlavní vlastnosti

(1) Vítězný patent -Optická konstrukce dráhy
Konvergující světlo Fourierovy transformace světla patentovaná technologie, aby rozptyl světla nebyl omezen na clonu objektivu. Dvojité spektrální provedení umožňuje dosáhnout přesnosti od 0,01 μm do 2000 μm/1200 μm a dvojlaserové ortogonální světlo využívá polovodičový pomocný laser, který rozšiřuje zkušební úhel od 45 stupňů do 135 stupňů a zajišťuje příjem všech úhlů signálů.

(2) Rozšíření rozsahu měření
Rozsah měření Winner2008A/B se výrazně rozšířil na 0.01μm, vhodné zejména pro malé vzorky uživatele, výsledky testů submikronových částic dosáhly mezinárodní úrovně

(3) Plně automatický vestavěný systém mokré disperze
Ultrazvuková disperze, mechanické míchání a cirkulační kanál rozumně integrovaný do vnitřku přístrojů, zajišťují rovnoměrnou disperzi a distribuci částic v procesu testování, účinně zabraňují nerovnoměrné distribuci, jevu usazování velkých částic způsobenému dlouhým potrubím vnějšího disperzního systému , aby byla zajištěna přesnost výsledků testů.

(4) Inteligentní provozní režim
S inteligentním automatickým provozním režimem, aby se dosáhlo klíčového testu, pokud podle okamžitého přidání vzorku kliknete na "test", všechny procesy včetně přívodu vody, disperze, cirkulace, testování, čištění, záznamu dat, analýzy dat, uložení a tisku se automaticky dokončí, nejenže se sníží pracovní zátěž při testování, ale také se vyloučí zásah lidského faktoru, aby se dále zlepšila přesnost a pravost výsledků testování.

(5) Automatický systém vyrovnání optické dráhy

Přesnost čtyř hybridních krokových motorů v automatickém systému optických součástí, mikro přesnost 0,01 μm, přístroj světelné dráhy je vždy na nejlepší úrovni, aby se eliminovaly ručně na světelné dráze a potíže a obtíže, ale také zvýšila přesnost a stabilita výsledků zkoušek.

(6) Autoritativní kalibrační metoda
V celém rozsahu zkoušek s použitím národních standardních materiálů pro kalibraci, pouze jednou ročně kalibrace přístroje může. Kalibrační metoda je jednoduchá a rychlá.

(7) Patentovaná technika neomezeného volného uložení

Winner original unconstrained free fitting patent technology, particle size analysis is not affected by any functional constraints, truely refelect particle size distribution.

Aplikace


Analyzátor velikosti částic se široce používá pro cement, keramiku, léky, doping, barviva, polstrování, chemické výrobky, katalyzátor, brajgl, prach, přísady, pesticidy, výbušniny, grafit, fotocitlivý materiál, palivo, kovový a nekovový prášek, uhličitan vápenatý, kaolin a další práškové materiály.

Náš tým

Naším cílem je poskytovat superkvalitní a cenově konkurenceschopný laserový analyzátor velikosti částic pro klienty po celém světě!
Vytvořili jsme více než 10 prvních technologií analýzy velikosti částic v Číně!


zajištění kvality

1. 1. Přísné dodržování systému řízení kvality ISO9001-2000. 2. Přísná kontrola od nákupu materiálů, kontroly procesu až po konečný test distribuce velikosti částic. 3. Oddělení kontroly kvality, které provádí předpisy pro kontrolu kvality.
4. Pouze kvalifikované komponenty budou sestaveny a celkový laserový analyzátor velikosti částic musí být před prodejem kompletně zkontrolován.
5.Laserový analyzátor velikosti částic bude před dodáním zpracován preventivně - otřesovým testem.

Poprodejní servis

1.1. Bude nabídnuto demo provozní video CD. 2. Nabídka služby bezplatného školení.
3. Datum záruky kvality je 1 rok od dokončení platby, technologická podpora bude poskytována doživotně. A poté budeme vybírat náklady, pokud poskytneme opravu příslušenství.
4. Údržba v případě poruchy zařízení způsobené nesprávným zacházením (budou vybírány příslušné náklady).
5. Nabízíme komponenty s příznivou cenou a trvalou údržbou.

Často kladené otázky

Nákup laserového analyzátoru velikosti částic potřebuje znát body:

(1) Jaké materiály je třeba testovat?
Pokud se jedná o suspenzi/emulzi, je třeba zvolit analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí a některé materiály také reagují s vodou, takže potřebují také analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí. Obecně platí, že cement, kovové prášky a materiály s fázemi potřebují suchý disperzní model analyzátoru velikosti částic.

(2) Jaký rozsah velikosti je třeba testovat?
V současné době může laserový analyzátor velikosti částic na základě rozptylu MIE testovat rozsah částic 0,01um-2000um.
Pokud rozsah materiálů není tak široký, například 10um-20um, menší rozsah distribuce velikosti částic zvolí model s užším rozsahem, bude přesnější, není třeba kupovat model s velkým rozsahem.


(3) Co je disperzní médium?
Pro kapalný model, aby se vzorek mohl dobře rozptýlit a cirkulovat v laserovém analyzátoru velikosti částic, obecně potřebujeme použít vodu, alochol nebo organické rozpouštědlo jako disperzní médium. pro suchý disperzní model stačí použít stlačený vzduch jako disperzní médium. na současném trhu jsou náklady na suchý laserový analyzátor velikosti částic vyšší než u kapalných disperzních modelů, takže pokud lze dobře testovat, je lepší kapalný model.


Další otázky, kontaktujte nás, nabídneme vám nejlepší vhodný laserový analyzátor velikosti částic pro vás!


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
山东省

Umístění
济南市

Další informace