Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

12.08.2024 00:45

Analyzátor velikosti částic

Odpovědět na inzerát

Popis produktu

Vítěz 2018


Winner2018 Automatický laserový analyzátor velikosti částic, provádí automatický test, automatické vyrovnání, automatický přívod vody, automatické vypouštění, automatické odstraňování bublin, automatickou ultrazvukovou disperzi, automatické čištění atd., skutečně realizuje provoz na jeden klíč. Přijímá plně vestavěný systém odběru vzorků, účinně zabraňuje problémům se sedimentací velkých částic v cirkulačním potrubí, zajišťuje dobrou přesnost. Využívá komplexní princip měření velikosti částic pomocí laserové difrakce s vysoce citlivým fotoelektrickým detektorem ve tvaru prstence, což výrazně zlepšuje přesnost testu, originální navržená technologie softwaru bez omezení volného přizpůsobení, věrný odraz distribuce velikosti částic, aby byla zajištěna pravdivost a přesnost výsledků testu, jeho rozsah měření je 0,1 mikronu až 450 mikronů, vhodnější pro testování materiálů s úzkou distribucí velikosti částic.

Hlavní vlastnosti:


patentovaná technika Fourierovy transformace sbíhavého světla uvolňuje rozptýlené světlo při velkých rozptylových úhlech z omezení clony Fourierovy čočky. 1, Unikátní patentovaná technologie optické dráhy, vysoce zlepšuje rozlišení testu. Ohnisková vzdálenost je snížena, aby se zvýšilo rozlišení přístroje, a prstencovitý tvar víceprvkové křemíkové fotodiody zajišťuje shromažďování všech světelných signálů částic, což vysoce zlepšuje rozlišení. 2, Vestavěné disperzní jednotky: Pečlivě jsme seřídili míchací soupravu, ultrazvukovou disperzní jednotku a trubky pro cirkulaci vzorku a upevnili je uvnitř přístroje. Taková vestavěná konstrukce účinně zabraňuje nehomogenní disperzi a sedimentaci velkých částic, což lze pozorovat u konstrukcí, které tyto dispergační jednotky oddělují od přístrojů, kde jsou proto trubky pro cirkulaci vzorku příliš dlouhé, Vzorek bude dostatečně dispergován. 3, Technika analýzy bez omezení volného přizpůsobení: Software pro analýzu částic používá jedinečnou techniku bez omezení přizpůsobení dat, kterou jsme vyvinuli pro získání údajů o skutečném rozdělení velikosti částic, to je důležité zejména pro výzkumné pracovníky. 4, Mikrokomora pro vzorky (volitelná): Kapacita komory pro vzorky je pouhých 10 ml. To pomáhá při měření drahých/drahých vzorků nebo vzorků, které se obtížně rozptylují v médiu. 5, Moderní řízení měření: (Inteligentní provoz SOP) Uživatelé mohou provádět všechny postupy měření jednoduchým ovládáním na počítači a mít ideální výsledky ve velmi krátkém čase. 6, Uživatelsky přívětivé ovládání: Manuální režim a automatický režim, libovolně volit, měřit podle vlastností vzorku. Za určitých podmínek (např. vzorek má neznámé vlastnosti nebo jsou na měření kladeny zvláštní požadavky) mohou uživatelé nejprve provést zkušební měření v manuálním režimu a poté, co získají představu o vlastnostech vzorku a podmínkách měření, změřit vzorky v automatickém režimu.

Oblast použití laserového analyzátoru velikosti částic


Winner2018 se široce používá v metalurgii (oxidy kovů: oxid hlinitý, hydroxid hlinitý, oxid zinečnatý, oxid železitý, oxid manganatý, oxid olovnatý atd.), nerudní suroviny (uhličitan vápenatý, mastek, kaolin, diatomit, grafitový prášek, slídový prášek, nefelinový prášek, pyrofylit atd.), chemický průmysl (pigment: hliníko-stříbrná pasta, plnivo, barvivo, barva, pryskyřice, plastový prášek, syntetická pryž, fotocitlivý materiál, toner, uhlík, inkoust, výbušnina, molekulární síto, inkoust, elektronický materiál , zpomalovače hoření, fluorescenční prášky, pěnidla, oxid křemičitý, mikrokřemelina, výroba papíru: uhličitan vápenatý, kaolin atd.), pesticidy (nátěrové hmoty pro osiva, prášky, suspenzní činidla, pesticidy, herbicidy atd.), brusiva ( Zkoušení a kontrola práškových materiálů v průmyslu, např. karbid křemíku, nitrid křemíku, smirky, bílý korund, hnědý korund, mikroprášek atd.), energetika (uhelná vodní suspenze, odsíření elektrárny), životní prostředí (kvalita vody, prach) a další odvětví.

Poprodejní servis

1. 1. V případě potřeby zákazníka vyšleme našeho technika, aby laserový analyzátor velikosti částic nainstaloval (k dispozici bude také demonstrační video CD s ukázkou provozu). 2. Nabízíme službu bezplatného zaškolení.
3. Záruka kvality je 1 rok od dokončení platby, technologická podpora po celý život. A poté budeme vybírat náklady, pokud poskytneme příslušenství pro opravy.
4. Údržba při poruše zařízení způsobené nesprávným zacházením (budou vybírány příslušné náklady).
5. Nabízíme komponenty s příznivou cenou a trvalou údržbou.

NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY


Nákup laserového analyzátoru velikosti částic potřebuje znát body:

(1) Jaké materiály je třeba testovat?
Pokud se jedná o suspenzi/emulzi, je třeba zvolit analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí a některé materiály také reagují s vodou, takže potřebují také analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí. Obecně platí, že cement, kovové prášky a faraonové materiály potřebují suchý disperzní model analyzátoru velikosti částic.

(2) Jaký rozsah velikosti je třeba testovat?
V současné době může laserový analyzátor velikosti částic na základě rozptylu MIE testovat rozsah částic 0,01um-2000um.
Pokud rozsah materiálů není tak široký, například 10um-20um, menší rozsah distribuce velikosti částic zvolí model s bližším rozsahem, bude přesnější, není třeba kupovat model s velkým rozsahem.


(3) Co je disperzní médium?
Pro kapalný model, aby se vzorek mohl dobře rozptýlit a cirkulovat v laserovém analyzátoru velikosti částic, obecně potřebujeme použít vodu, alochol nebo organické rozpouštědlo jako disperzní médium. pro suchý disperzní model stačí použít stlačený vzduch jako disperzní médium. na současném trhu jsou náklady na suchý laserový analyzátor velikosti částic vyšší než u kapalných disperzních modelů, takže pokud lze dobře testovat, je lepší kapalný model.


Další otázky, kontaktujte nás, nabídneme vám nejlepší vhodný laserový analyzátor velikosti částic pro vás!


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
山东省

Umístění
济南市

Další informace