Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

30.04.2024 01:05

Laserový analyzátor velikosti částic pro testování prášků

Odpovědět na inzerát

Vítěz 3003 Standard

Popis produktu

Winner3003 je univerzální suchý disperzní laserový analyzátor velikosti částic, který využívá princip rozptylu MIE, používá vědecký design struktury a novou generaci disperzního zařízení, disperzní efekt je lepší než u podobných přístrojů.
Použití teorie rozptylu MIE jako teoretického základu, konvergující optická dráha s Fourierovou transformací a s vysokou stabilitou a prstencem vysoce citlivých fotodetektorů He-Ne laseru zajišťuje opakovatelnost a přesnost výsledků zkoušek.
Tento výrobek používá vzduch jako disperzní médium, použití principu turbulentní disperze, s vysoce přesným podávacím zařízením a patentovanými práškovými vstřikovacími čerpadly, tichým zdrojem vzduchu No-Oil, zajišťuje, že vzorek je důkladně dispergován. Používá se pro jakýkoli práškový materiál, zvláště vhodný pro materiály, u nichž dochází k chemické reakci ve vodě nebo ke změně tvaru v kapalině. Ve srovnání s mokrou metodou má stejnou přesnost a opakovatelnost.

Podrobnosti Obrázky


Winner3003 je univerzální suchý disperzní laserový analyzátor velikosti částic, využívá princip rozptylu MIE, využívá vědecký návrh struktury a novou generaci disperzního zařízení, disperzní efekt je lepší než u podobných přístrojů. Použití teorie rozptylu MIE jako teoretického základu, konvergentní optická dráha s Fourierovou transformací a s vysokou stabilitou a prstencem vysoce citlivých fotodetektorů He-Ne laseru zajišťuje opakovatelnost a přesnost výsledků zkoušek. Tento výrobek používá jako disperzní médium vzduch, využití principu turbulentní disperze, s vysoce přesným podávacím přístrojem a patentovanými práškovými vstřikovacími čerpadly, tichým zdrojem vzduchu No-Oil, zajišťuje důkladné rozptýlení vzorku. Používá se pro jakýkoli práškový materiál, zvláště dobře pro materiály, u nichž dochází k chemické reakci ve vodě nebo ke změně tvaru v kapalině. Ve srovnání s mokrou metodou má stejnou přesnost a opakovatelnost.

Hlavní vlastnosti:


(1) Jedinečná patentovaná technologie optické dráhy a detekčního systému, výrazně zlepšuje rozlišení testování. Patentovaná technologie konvergentní optické dráhy s Fourierovou transformací překonává omezení clony objektivu na úhel rozptylu, rozšiřuje rozsah testování v omezeném prostoru a přidává více sekundárních integrovaných fotodetektorů, které mohou účinně shromažďovat rozptýlené světlo ze všech úhlů v odpovídajícím rozsahu testování, zajišťuje přesnost a spolehlivost testování v celém rozsahu.

(2) Vědecký a automatický suchý disperzní systém Patentovaná technologie turbulentní disperze a normální rázový střižný efekt zajišťují dostatečnou disperzi částic, disperzní jádrová část využívající opotřebitelnou keramiku nejen zlepšuje životnost disperzního systému, ale zajišťuje přesnější a stabilnější výsledek testování.

(3) Inteligentní operační systém realizuje jeden klíčový test Stačí vložit vzorek, sběr prachu, přívod vzduchu, podávání a další jsou automatické. To pouze snižuje pracovní zátěž, ale eliminuje chyby způsobené lidským faktorem, dále zlepšuje přesnost testování a autentičnost výsledků testování.

(4) Softwarová podpora Jedinečná technologie neomezeného volného uložení umožňuje, aby analýza částic nebyla omezena žádnými funkcemi, skutečně odrážela rozložení částic a zajišťovala přesnost výsledků testování.

Oblast použití laserového analyzátoru velikosti částic

Suchý laserový analyzátor velikosti částic Winner3003 se používá v cementu, keramice, farmaceutických výrobcích, barvivech, pigmentech, plnidlech, chemických produktech, katalyzátorech, uhelném prachu, aditivech, pesticidech, výbušninách, grafitu, fotografických materiálech, palivech, kovových a nekovových prášcích, saturovaném vápníku, kaolinu a dalších práškových průmyslových odvětvích, zejména pro materiály, u nichž dochází k chemické reakci, změně tvaru a ztrátě v kapalině, jako jsou byliny, magnetické materiály a relativně široké distribuce a větší částice prášků, mají jedinečnější použitelnost a praktičnost.

Specifikace

1. Přísné dodržování systému řízení kvality ISO9001-2000,

2. Přísná kontrola od nákupu materiálů, kontroly procesu až po konečný test distribuce velikosti částic,
3. Oddělení kontroly kvality, které provádí předpisy pro kontrolu kvality,
4. Pouze kvalifikované komponenty budou sestaveny a celkový laserový analyzátor velikosti částic musí být před prodejem kompletně zkontrolován.
5, Laserový analyzátor velikosti částic bude před dodáním zpracován preventivně - otřesovým testem.

Poprodejní servis

1. 1. V případě potřeby zákazníka pošleme našeho technika, aby laserový analyzátor velikosti částic nainstaloval (bude nabídnuto také demo video CD s ukázkou provozu). 2. Nabízíme službu bezplatného školení.
3. Záruka kvality je 1 rok od dokončení platby, technologická podpora po celý život. A poté budeme vybírat náklady, pokud poskytneme příslušenství pro opravy.
4. Údržba při poruše zařízení způsobené nesprávným zacházením (budou vybírány příslušné náklady).
5. Nabízíme komponenty s příznivou cenou a trvalou údržbou.



nEJČASTĚJŠÍ DOTAZY


Nákup laserového analyzátoru velikosti částic potřebuje znát body:

(1) Jaké materiály je třeba testovat?
Pokud se jedná o suspenzi/emulzi, je třeba zvolit analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí a některé materiály také reagují s vodou, takže potřebují také analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí. Obecně platí, že cement, kovové prášky a faraonové materiály potřebují suchý disperzní model analyzátoru velikosti částic.

(2) Jaký rozsah velikosti je třeba testovat?
V současné době může laserový analyzátor velikosti částic na základě rozptylu MIE testovat rozsah částic 0,01um-2000um.
Pokud rozsah materiálů není tak široký, například 10um-20um, menší rozsah distribuce velikosti částic zvolí model s bližším rozsahem, bude přesnější, není třeba kupovat model s velkým rozsahem.


(3) Co je disperzní médium?
Pro kapalný model, aby se vzorek mohl dobře rozptýlit a cirkulovat v laserovém analyzátoru velikosti částic, obecně potřebujeme použít vodu, alochol nebo organické rozpouštědlo jako disperzní médium. pro suchý disperzní model stačí použít stlačený vzduch jako disperzní médium. na současném trhu jsou náklady na suchý laserový analyzátor velikosti částic vyšší než u kapalných disperzních modelů, takže pokud lze dobře testovat, je lepší kapalný model.


Další otázky, kontaktujte nás, nabídneme vám nejlepší vhodný laserový analyzátor velikosti částic pro vás!


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
山东省

Umístění
济南市

Další informace