Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.05.2024 01:05

Automatický laserový analyzátor velikosti částic

Odpovědět na inzerát

Partikelanalysegeräte Winner 3008

Popis produktu

Messbereich 0,1um-300um


Winner3008A/B je inteligentní suchý laserový analyzátor velikosti částic, model s manuálním a plně automatickým provozem. Princip rozptylu MIE jako základní, konvergující světelná dráha Fourierovy transformace, vysoce stabilní He-Ne laser a vysoce citlivý kruhový fotoelektrický detektor, zaručující dobrou opakovatelnost a přesnost.
Jako disperzní médium používá vzduch a využívá princip turbulentní disperze s vysoce přesným podávacím zařízením, patentovaným práškovým rozprašovacím čerpadlem a bezolejovým tichým zdrojem plynu zaručujícím úplné rozptýlení vzorků. Je vhodný pro všechny suché práškové materiály, zejména pro prášky, které chemicky reagují s vodou nebo mění svůj tvar v kapalině. Ve srovnání s mokrým laserovým analyzátorem velikosti částic má stejnou přesnost a opakovatelnost.

Hlavní vlastnosti


(1) Pokročilá testovací optická dráha.
Konvergující světlo Fourierovy transformace světla patentovaná technologie, díky níž není rozptyl světla omezen clonou objektivu. Použití hlavního detektoru a velkoúhlového pomocného detektoru účinně shromažďuje všechny úhly rozptylu světla v testovacím rozsahu, zajišťuje dobrou přesnost a spolehlivost testování v celém rozsahu.

(2) Vědecký disperzní systém
Turbulentní disperze patentovaná technologie a normální rázový střižný účinek, aby částice byly dostatečně rozptýleny, Přijetí opotřebitelné keramiky zlepšuje pracovní životnost disperzního systému.

(3) Lidský provozní režim Manuální a plně automatický, snadný výběr.

(4) Vysoce přesný automatický systém kalibrace optické dráhy
Skládá se z přesného čtyřfázového hybridního krokového motoru, Jeho přesnost inkrustace dosahuje mikronové úrovně, takže světelná dráha je vždy v dobrém stavu.

(5) Inteligentní analýza dat - vítězná unikátní softwarová podpora
Analytický software shromažďuje velké množství informací o částicích ve vysoké rychlosti a inverzní distribuci částic pomocí technologie neomezeného volného přizpůsobení, pak inteligentní statistika a analýza testovacích dat, zajišťuje přesnost a opakovatelnost výstupu.

(6) Výsledky zobrazují nejen distribuci částic, křivku kumulativních hodnot a typické velikosti částic ( D10, D50, D90.), ale také podporují uživatelem definované výsledky analýzy, jako je například jakýkoli průměr částic od D0 do D100, kumulativní procento (větší nebo menší než určitý průměr částic).

(7) Uživatelé mohou navrhnout výstupní protokol o zkoušce a zobrazovací formuláře podle požadavků odvětví.

Aplikace


Analyzátor velikosti částic se široce používá pro cement, keramiku, léky, dopy, barviva, polstrování, chemické výrobky, katalyzátor, brajgl, prach, přísady, pesticidy, výbušniny, grafit, světlocitlivý materiál, palivo, kovový a nekovový prášek, uhličitan vápenatý, kaolin a další práškové materiály.

Zajištění kvality

1. 1. Přísné dodržování systému řízení kvality ISO9001-2000. 2. Přísná kontrola od nákupu materiálů, kontroly procesu až po konečný test distribuce velikosti částic. 3. Oddělení kontroly kvality, které provádí předpisy pro kontrolu kvality.
4. Pouze kvalifikované komponenty budou sestaveny a celkový laserový analyzátor velikosti částic musí být před prodejem kompletně zkontrolován.
5.Laserový analyzátor velikosti částic bude před dodáním zpracován preventivně - otřesovým testem.



Poprodejní servis

1.1. Bude nabídnuto demo video CD s ukázkou provozu. 2. Nabídka služby bezplatného školení.
3. Datum záruky kvality je 1 rok od dokončení platby, technologická podpora bude poskytována po celý život. A poté budeme vybírat náklady, pokud poskytneme opravu příslušenství.
4. Údržba v případě poruchy zařízení způsobené nesprávným zacházením (budou vybírány příslušné náklady).
5. Nabízíme komponenty s příznivou cenou a trvalou údržbou.

NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY


Nákup laserového analyzátoru velikosti částic potřebuje znát body:

(1) Jaké materiály je třeba testovat?
Pokud se jedná o suspenzi/emulzi, je třeba zvolit analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí a některé materiály také reagují s vodou, takže potřebují také analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí. Obecně platí, že cement, kovové prášky a faraonové materiály potřebují suchý disperzní model analyzátoru velikosti částic.

(2) Jaký rozsah velikosti je třeba testovat?
V současné době může laserový analyzátor velikosti částic na základě rozptylu MIE testovat rozsah částic 0,01um-2000um.
Pokud rozsah materiálů není tak široký, například 10um-20um, menší rozsah distribuce velikosti částic zvolí model s bližším rozsahem, bude přesnější, není třeba kupovat model s velkým rozsahem.


(3) Co je disperzní médium?
Pro kapalný model, aby se vzorek mohl dobře rozptýlit a cirkulovat v laserovém analyzátoru velikosti částic, obecně potřebujeme použít vodu, alochol nebo organické rozpouštědlo jako disperzní médium. pro suchý disperzní model stačí použít stlačený vzduch jako disperzní médium. na současném trhu jsou náklady na suchý laserový analyzátor velikosti částic vyšší než u kapalných disperzních modelů, takže pokud lze dobře testovat, je lepší kapalný model.


Další otázky, kontaktujte nás, nabídneme vám nejlepší vhodný laserový analyzátor velikosti částic pro vás!


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
山东省

Umístění
济南市

Další informace