Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

12.06.2024 01:05

Laser-Partikelgrößenanalysator

Odpovědět na inzerát

Automatischer Laser-Partikelgrößenalysator für trockene und feuchte Pulver

Popis produktu

Winner 2308

Inteligentní plně automatický laserový analyzátor velikosti částic pro mokré a suché měření Winner2308A/B využívá teorii laserové difrakce (Mie a Fraunhoferova difrakce), měří velikost od 0,1 μm/0,01 μm do 1200 μm/2000 μm, což nabízí spolehlivou a opakovatelnou analýzu velikosti částic pro různé aplikace.Používá duální paprsek a vícenásobné spektrální detekční systémy a technologii testování bočního rozptylu světla, které výrazně zlepšují přesnost a výkonnost testu, Je to přednostní volba pro oddělení kontroly kvality průmyslové výroby a výzkumné instituce.

Hlavní vlastnosti

(1) Integrovaný systém mokré a suché disperze vzorku
Inteligentní laserový analyzátor velikosti částic Winner2308, který je 1. sadou laserového analyzátoru velikosti částic integrovaného do mokrého a suchého testu disperze v jednom v Číně, úspěšně vyřešil problém integrace suché a mokré technologie, realizuje jeden klíč k přepínání, používá se k testování všech distribucí velikosti částic od 0,01 μm-2000 μm částic.

(2) Inteligentní plně automatický provozní systém a manuální provozní režim, libovolná volba.
S inteligentním automatickým provozním režimem, aby se dosáhlo klíčového testu, pokud podle pohotového přidání vzorku kliknete na "test", celý proces se dokončí automaticky, nejenže se sníží pracovní zátěž při testování, ale také se eliminuje zásah lidského faktoru, aby se dále zlepšila přesnost a pravost výsledků testování.

Mokrá metoda: Klíč k dokončení přívodu vody, ultrazvukové disperze, cirkulace, testování, čištění, záznamu dat, analýzy dat, uložení a tisku se dokončí automaticky, trvá to pouze 2 minuty.

Suchá metoda: Klíč k dokončení sběru prachu, přívodu stlačeného vzduchu, podávání, testování (patentovaná technologie turbulenční disperze a okénko vzorku podtlakového zařízení umožňují úplné rozptýlení vzorku), zpracování dat a další operace, trvá 1 min.

(3) Stabilní a jedinečný systém optické dráhy patentovaná technologie
Konvergující světlo Fourierovy transformační dráhy patentovaná technologie, umožňuje, aby rozptyl světla nebyl omezen na hranici apertury objektivu, s použitím konstrukce optické dráhy s dvojitou spektrální rovinou, fotodetektorových kanálů je 127 ks, maximální detekční úhel je 145 stupňů a minimální detekční úhel je 0,0155 stupně, s použitím duální laserové ortogonální světelné patentované technologie je rozsah měření účinně rozšířen na 2000 mikronů. K zajištění stability a přesnosti
měření částic se používá objektiv Canon Fourier dovezený z Japonska.

(4) Systém automatického seřízení optické dráhy,
Přesnost čtyř hybridních krokových motorů v automatickém systému optických komponent, mikro přesnost 0.1um, přístroj světelné dráhy je vždy na nejlepší úrovni, aby se eliminovaly ruční práce na světelné dráze a potíže a obtíže, ale také zvýšila přesnost a stabilita výsledků testů.


(5) Plně vestavěný systém mokré a suché disperze vzorku, přepínání jedním tlačítkem.
Automatický systém mokré disperze, SOP realizovat jedním tlačítkem.
nastavit mechanické míchání, ultrazvukovou disperzi a cirkulační dráhu v jednom, Zajišťuje rovnoměrnou disperzi a distribuci částic, zabraňuje mnoha špatným jevům, jako je nerovnoměrné rozložení částic, ukládání velkých částic kvůli dlouhé vnější trubce disperzního systému, A zaručuje reprezentativnost výsledku zkoušky.

Pro suchý disperzní systém, turbulentní disperzní patentovaná technologie a normální rázový střižný efekt, aby částice byly dostatečně dispergovány, zajišťují dobrý test, platí pro testování prášků v rozsahu od 0,1 mikronu do 1 200 mikronů.


(6) Software přístroje
Originální patentovaná technologie Unconstrained free fitting shromažďuje data rozptylu během procesu měření, aby analýza částic nebyla omezena žádnými funkcemi, skutečně odráží rozdělení velikosti částic, přístroj poskytuje vysoce přesná data s dobou sběru dat 10 kHz.

Aplikace

Winner2308 se široce používá v cementu, keramice, lécích, pleťových vodách, barvách, barvivech, pigmentech, plnidlech, chemikáliích, katalyzátorech, vrtném bahně, brusivech, mazivech, uhlí, sedimentech, prachu, buňkách, bakteriích, potravinářských přísadách, pesticidech, výbušninách, grafitu, fotografických materiálech, palivech, inkoustech, kovových a nekovových prášcích, uhličitanu vápenatém, kaolinu, uhelné kaši a dalších práškových materiálech.

Zajištění kvality


1. 1. Přísné dodržování systému řízení kvality ISO9001-2000. 2. Přísná kontrola od nákupu materiálů, kontroly procesu až po konečný test distribuce velikosti částic. 3. Oddělení kontroly kvality, které provádí předpisy pro kontrolu kvality.
4. Budou sestaveny pouze kvalifikované součásti a celkový laserový analyzátor velikosti částic musí být před prodejem kompletně zkontrolován.
5.Laserový analyzátor velikosti částic bude před dodáním zpracován preventivně - otřesovým testem.


Poprodejní servis


1.1. Bude nabídnuto demo provozní video CD. 2. Nabídka služby bezplatného školení.
3. Datum záruky kvality je 1 rok od dokončení platby, technologická podpora bude poskytována doživotně. A poté budeme vybírat náklady, pokud poskytneme opravu příslušenství.
4. Údržba v případě poruchy zařízení způsobené nesprávným zacházením (budou vybírány příslušné náklady).
5. Nabízíme komponenty s příznivou cenou a trvalou údržbou.

NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY


Nákup laserového analyzátoru velikosti částic potřebuje znát body:

(1) Jaké materiály je třeba testovat?
Pokud se jedná o suspenzi/emulzi, je třeba zvolit analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí a některé materiály také reagují s vodou, takže potřebují také analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí. Obecně platí, že cement, kovové prášky a faraonové materiály potřebují suchý disperzní model analyzátoru velikosti částic.

(2) Jaký rozsah velikosti je třeba testovat?
V současné době může laserový analyzátor velikosti částic na základě rozptylu MIE testovat rozsah částic 0,01um-2000um.
Pokud rozsah materiálů není tak široký, například 10um-20um, menší rozsah distribuce velikosti částic zvolí model s bližším rozsahem, bude přesnější, není třeba kupovat model s velkým rozsahem.


(3) Co je disperzní médium?
Pro kapalný model, aby se vzorek mohl dobře rozptýlit a cirkulovat v laserovém analyzátoru velikosti částic, obecně potřebujeme použít vodu, alochol nebo organické rozpouštědlo jako disperzní médium. pro suchý disperzní model stačí použít stlačený vzduch jako disperzní médium. na současném trhu jsou náklady na suchý laserový analyzátor velikosti částic vyšší než u kapalných disperzních modelů, takže pokud lze dobře testovat, je lepší kapalný model.


Další otázky, kontaktujte nás, nabídneme vám nejlepší vhodný laserový analyzátor velikosti částic pro vás!


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
山东省

Umístění
济南市

Další informace