Katalog

Analyzátor distribuce velikosti částic za mokra a za sucha

29.05.2024 02:00

Analyzátor distribuce velikosti částic za mokra a za sucha

Odpovědět na inzerát

Winner 2309 Princip rozptylu MIE

Číslo modelu Winner 2309A, Winner 2309B
Dodávka: Množství (sada) 1 - 2 > 2 Dodání (dny) 5
Logo na zakázku (min. objednávka 1 sady) Balení na zakázku (min. objednávka 1 sady)

Nákupní údaje

Záruka přepravy: Kontaktujte dodavatele a dohodněte se na podrobnostech přepravy Užijte si záruku včasné přepravy

Platba: Užijte si šifrovanou a bezpečnou platbu Zobrazit podrobnosti Vrácení a vrácení peněz Obdržíte produkt. Do 30 dnů od obdržení výrobku máte nárok na vrácení peněz. Zobrazit podrobnosti Popis balení Laserový třídič částic je zabalen v překližkové krabici. Přístav Qingdao/Hongkong Dostupnost 500 sad/měsíc.

Popis produktu: Winner2309 je inteligentní, plně automatický laserový třídič částic.

Winner2309 je inteligentní, plně automatický laserový třídič částic, který využívá princip rozptylu MIE a je integrovaným modelem mokrého a suchého disperzního systému. Přístroj Winner2309 je vhodným nástrojem pro oddělení kontroly kvality a vědeckovýzkumná pracoviště se širokou škálou typů částic a jejich velikostních rozdělení.

 

Nejdůležitější vlastnosti

(1) Mokrá a suchá separační a disperzní jednotka
Přístroj integruje mokré a suché disperzní testy, úspěšně řeší problém integrace mokré a suché technologie a realizuje přepínání jedním klíčem.

(2) Inteligentní plně automatický provozní systém, manuální ovládání, volná volba.
Volba automatického režimu, snadné učení a podpora ovládání jedním tlačítkem.

(3) Patentovaná technologie systému optické dráhy
systém optické dráhy s Fourierovou transformací koncentrace, takže rozptýlené světlo není omezeno aperturou objektivu, dvojlaserové ortogonální světlo s pomocným polovodičovým laserem pro zesílení úhlu rozptylu od 45 stupňů do 135 stupňů, což rozšiřuje rozsah měření.

(4) Plně automatické seřízení optické dráhy,
, je složeno z přesných čtyřfázových hybridních krokových motorů, jejichž přesnost rýhování dosahuje mikronového rozsahu, aby se optimalizovala optická dráha a zajistila přesnost a stabilita zkoušky.

(5) Vestavěný kompletní systém pro rozptyl vzorků.
Integrace mechanického míchání, ultrazvukové disperze a cirkulační dráhy zajišťuje rovnoměrnou disperzi a distribuci částic a zabraňuje nežádoucím jevům, jako je nerovnoměrné rozložení částic a a(6) Software zařízení zajišťuje rovnoměrnou disperzi a distribuci částic a zabraňuje nežádoucím jevům, jako je nerovnoměrná distribuce částic a nadměrné usazování částic v důsledku příliš dlouhé vnější trubice disperzního systému, což zajišťuje reprezentativnost výsledků zkoušky.

(6) Software zařízení
Jedinečná technologie volného nastavení shromažďuje údaje o disperzi během procesu měření, takže analýza částic není omezena žádnou funkcí a věrně odráží rozložení částic.

Oblasti použití

Přístroj Winner2309 se široce používá v cementu, keramice, léčivých přípravcích, emulzích, barvách, barvivech, pigmentech, plnidlech, chemikáliích, katalyzátorech, vrtných bahnech, brusivech, mazivech, uhlí, sedimentech, prachu, buňkách, bakteriích, potravinářských přísadách, pesticidech, grafitu, fotografických materiálech, palivech, inkoustech, kovových a nekovových prášcích, uhličitanu vápenatém, kaolinu, uhelné kaši a dalších práškových materiálech.

Záruka kvality

1.1. Přísné dodržování systému řízení kvality ISO9001-2000 2. Přísná kontrola od nákupu materiálu přes kontrolu procesu až po závěrečnou zkoušku distribuce velikosti částic 3. Oddělení kontroly kvality uplatňuje předpisy pro kontrolu kvality z
4. Přísná kontrola kvality od nákupu materiálu přes kontrolu procesu až po závěrečnou zkoušku distribuce velikosti částic pouze kvalifikované díly mohou být sestaveny a laserový analyzátor velikosti částic musí být před prodejem kompletně otestován
5. Laserový analyzátor velikosti částic je před opuštěním továrny testován na odolnost proti vibracím.

Servis po prodeji

1.1. Poskytněte demonstrační video na CD. 2.Nabízíme bezplatnou službu školení.
3. Záruka na kvalitu je 1 rok po obdržení platby a technická podpora je zaručena doživotně. Poté účtujeme náklady na opravu dílů, pokud jsou poskytnuty.
4. Opravy způsobené nesprávnou obsluhou budou účtovány odpovídajícím způsobem.
5. Nabízíme komponenty za výhodné ceny a dlouhodobou údržbu.

 

 


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
山东省

Umístění
济南市

Další informace