Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

27.11.2023 09:05

Malý stolní laserový difrakční analyzátor velikosti částic pro laboratorní vybavení

Odpovědět na inzerát

Mezinárodní norma 13320 Winner 319

Popis produktu

Winner 319 je speciálně navržené a vyvinuté stolní zařízení pro analýzu velikosti částic pomocí rozprašovacího laseru pro testování velikosti kapek. Zařízení využívá Fraunhoferův difrakční princip a paralelní optickou dráhu vysokovýkonného laseru, který splňuje požadavky na testování kapek. Kontrolní rozsah lze přizpůsobit podle požadavků zákazníka.

Klíčové vlastnosti

1、Exkluzivní patentovaná technologie
Reprezentativní technologie paralelní optické kontroly a technologie spektrálního zesílení umožňují velké rozšíření dosahu na omezeném prostoru. Navíc je přidáno několik dalších integrovaných fotodetektorů, které mohou účinně sbírat rozptýlené světlo ze všech úhlů v oblasti kontroly, čímž je dosaženo přesnosti a spolehlivosti kontroly v celém rozsahu.

2、Unikátní zařízení na ochranu proti proudění vzduchu
Díky zařízení na ochranu proti proudění vzduchu lze účinně chránit objektiv a zabránit jeho znečištění kapkami kapaliny během inspekce.

3、Dělená konstrukce
Dělená konstrukce a nastavitelný zkušební rozsah splňují požadavky na testování postřikem za všech podmínek, s bezkontaktním měřením, bez rušení a dalšími vlastnostmi. 4、Stabilní automatický systém optického vyrovnání, který eliminuje seřizování způsobené zamlžováním.

Obtížnost
Světelná dráha se pohybuje a systém vyrovnání světelné dráhy lze korigovat jedním tlačítkem.

5、Více modelů rozdělení velikosti
Můžete si libovolně vybrat standardní model, RR rozdělení a lognormální rozdělení.
Rozdělení objemu a rozdělení čísel lze libovolně převádět.


Aplikace

Winner319 lze použít pro hasiče, lesy, testování rozprašování pesticidů, testování kapiček farmaceutických rozprašovačů, letecké motory, granulování rozprašovačů, výzkum trysek, jakýkoli aerosol atd.

Naším cílem je poskytovat superkvalitní a cenově konkurenceschopné laserové analyzátory velikosti částic pro zákazníky po celém světě!
Máme více než 10 prvních technologií analyzátorů velikosti částic v Číně!

Zajištění kvality

1. 1. Přísné dodržování systému řízení kvality ISO9001-2000. 2. Přísná kontrola od nákupu materiálů, kontroly procesu až po konečný test distribuce velikosti částic. 3. Přísná kontrola od nákupu materiálů, kontroly procesu až po konečný test distribuce velikosti částicoddělení kontroly kvality provádí předpisy pro kontrolu kvality.
4. Sestavují se pouze kvalifikované součásti a celkový laserový analyzátor velikosti částic musí být před prodejem plně zkontrolován.
5.Laserový analyzátor velikosti částic bude před dodáním zpracován tak, aby se zabránilo testu chvění.

Poprodejní servis

1.1. Bude nabídnuto demonstrační video CD s ukázkou provozu. 2. Poskytneme bezplatnou službu školení.
3. Datum záruky kvality je 1 rok po dokončení platby, technologická podpora bude poskytována doživotně. A poté budeme vybírat náklady, pokud poskytneme příslušenství pro opravu.
4. Údržba v případě poruchy zařízení způsobené nesprávným zacházením (budou vybírány odpovídající náklady).
5. Komponenty poskytujeme za příznivou cenu a s trvalou údržbou.

 

 


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
山东省

Umístění
济南市

Další informace