Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Analyzátor velikosti částic lékařské mlhy a plynu pro kosmetický a kouřový průmysl, Winner 311xp

Odpovědět na inzerát

Popis produktu: Stolní laserový rozprašovač částic Winner 311XP

Stolní laserový rozprašovač částic Winner311XP byl navržen a vyvinut pro testování distribuce velikosti kapek malých rozprašovačů. Je vhodný zejména pro lékařské nebulizátory, nebulizovaná léčiva, různé aerosoly, spreje a další malá rozprašovací zařízení a je zvláště vhodný pro požadavky Národního lékopisu na testování velikosti částic inhalačních aerosolů, sprejů, práškových mlh atd.

Podrobnosti o produktu

Stolní laserový měřič částic pro rozprašování Winner311XP byl speciálně navržen a vyvinut pro testování distribuce velikosti kapek malých rozprašovacích zařízení. Je vhodný zejména pro lékařské nebulizátory, nebulizační léčiva, různé aerosoly, spreje a další malá rozprašovací zařízení a je zvláště vhodný pro požadavky Národního lékopisu na testování velikosti částic inhalačních aerosolů, sprejů, práškových mlh atd.
Klíčové vlastnosti

(1) Jedinečná patentovaná technologie optické dráhy Na principu rozptylu laserového záření využívá zařízení paralelní optickou dráhu s jedním paprskem a technologii dvojité čočky a dvojitého pole detektorů, které zajišťují vysoký sběr rozptýleného světla z různých úhlů, což rozšiřuje mez měření a zlepšuje rozlišení zařízení.

(2) Unikátní zařízení na ochranu proti proudění vzduchu Systém ochrany proti proudění vzduchu může účinně chránit čočku, čímž se zabrání znečištění čočky kapičkami během procesu testování a prodlouží se životnost zařízení.

(3) Test velikosti částic spuštěný rozprašovačem, okamžitý test, okamžitá data.

(4) K dispozici jsou tři režimy distribuce softwaru: volná distribuce, R-R distribuce a logaritmická distribuce, které mohou vyhovět potřebám testování velikosti částic v různých průmyslových odvětvích.

(5) Použití patentované technologie analýzy softwaru s neomezeným volným nastavením, věrný odraz distribuce velikosti částic.

(6) Kontrola výrobku je vysoce cílená: Stolní laserový rozprašovač částic je speciálně navržen tak, aby splňoval požadavky na velikost částic inhalačních aerosolů, sprejů a práškových aerosolů podle národního lékopisu. Při testování integruje řadu patentovaných technologií společnosti Winner Particle Company, které jsou nejlepší volbou pro testování velikosti částic malých sprejů.


1.1 Přísné dodržování systému řízení kvality ISO9001-2000, 2. Přísná kontrola od nákupu materiálu přes kontrolu procesu až po konečný test distribuce velikosti částic.
3) Oddělení kontroly kvality provádí předpisy pro kontrolu kvality.
4, Montovat lze pouze kvalifikované díly, sestava laserového analyzátoru velikosti částic musí být před prodejem plně zkontrolována.
5、Laserový analyzátor velikosti částic provádí před opuštěním továrny test proti otřesům.

|1 Set/Set(Minimální objednací množství) Model Winner311XP Dostupnost: Množství(Set) 1 - 2 > 2 Dostupnost(Dny) 5 K jednání Přizpůsobení: Přizpůsobené logo(Minimální objednací množství 1 Set) Přizpůsobené balení(Minimální objednací množství 1 Set) Detaily nákupu Záruka dodání: Způsoby platby: --- K dispozici je šifrovací zabezpečení. Zobrazit podrobnosti o platbě Vrácení zboží a vrácení peněz Máte nárok na vrácení peněz do 30 dnů od obdržení výrobku. Zobrazit podrobnosti Pro více informací, včetně cen, přizpůsobení a dopravy, kontaktujte prosím: Popis balení Laser Particle Sizer je zabalen v překližkové krabici. Přístav Qingdao/Hongkong Dostupnost 500 sad/měsíc.


Poprodejní servis


1.1 Pokud zákazníci potřebují, pošleme jim techniky, aby laserový analyzátor velikosti částic nainstalovali doma (zároveň poskytneme videodisk s ukázkou provozu). 2. 2. Poskytneme bezplatné školení.
3. Záruka kvality je 1 rok po zaplacení a technická podpora je poskytována doživotně. Po uplynutí této doby budeme účtovat náklady na díly pro údržbu, pokud budou poskytnuty.
4) Opravujeme poruchy zařízení způsobené nesprávnou obsluhou (za poplatek).
(5) Poskytujeme komponenty za výhodnou cenu a zajišťujeme dlouhodobou údržbu.
Často kladené otázky

Co byste měli zvážit při nákupu laserového analyzátoru částic:

(1) Jaké materiály je třeba testovat?
Pro suspenze/emulze je třeba zvolit kapalinově-disperzní analyzátor částic. Některé materiály také reagují s vodou, takže je zapotřebí také kapalinově disperzní analyzátor částic. Obecně platí, že pro cement, kovové prášky a fázové materiály jsou nutné suché disperzní analyzátory částic.

(2) Jak velký rozsah velikosti částic je třeba zkoušet?
V současné době mohou laserové analyzátory velikosti částic testovat rozsah velikosti částic 0,01um-2000um na základě rozptylu MIE.
Pokud rozsah velikosti částic materiálu není tak velký, např. 10um-20um, a rozsah distribuce velikosti částic je malý, bude přesnější zvolit model s užším rozsahem a není třeba kupovat model s velkým rozsahem.


(3) Jaké je disperzní médium?
U kapalných modelů se obvykle jako disperzní médium vyžaduje voda, katechol nebo organická rozpouštědla, aby se vzorek mohl dobře rozptýlit a cirkulovat v laserovém analyzátoru velikosti částic. U modelů se suchou disperzí je jako disperzní médium vyžadován pouze stlačený vzduch. Na současném trhu stojí suché laserové analyzátory velikosti částic více než modely s kapalnou disperzí, proto jsou lepší modely s kapalnou disperzí, pokud je lze dobře testovat.


Máte-li další dotazy, kontaktujte nás a my vám poradíme, jaký laserový analyzátor velikosti částic je pro vaši aplikaci nejvhodnější!


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
山东省

Umístění
济南市

Další informace