Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

29.04.2024 16:05

Analyzátor velikosti nanočástic a zeta potenciálu

Odpovědět na inzerát

Winner 901 Fotonová korelace DLS Analyzátor velikosti nanočástic a zeta potenciálu

Testovací rozsah 1-10000nm

 

Popis produktu


Analyzátor velikosti a potenciálu nanočástic Winner901 je nový špičkový výrobek společnosti Winner Particle Instrument Co., Ltd. pro analýzu velikosti částic pomocí dynamického rozptylu světla, který dokáže měřit zeta potenciál i velikost nanočástic.

 

Podrobnosti o produktu:


Winner901 využívá technologii elektroforetického rozptylu světla k měření zeta potenciálu a získání izoelektrického bodu a k měření molekulové hmotnosti používá techniku statického rozptylu světla (SLS). Ve srovnání s jinými přístroji stejného typu u nás i v zahraničí má značné výhody a lze jej použít při různých experimentech ve spojení s laserovým analyzátorem distribuce velikosti částic.


Použití:


Analyzátor velikosti a potenciálu nanočástic Winner901 má funkce analýzy a testování zeta potenciálu i velikosti nanočástic. Je vhodný pro měření velikosti částic a povrchového potenciálu různých nanoemulzí, suspenzních koloidů atd. Lze jej použít v jemném chemickém průmyslu pro nanomateriály, výzkum a vývoj a kontrolu kvality výroby povrchově aktivních látek, oligomerů atd. Je také testerem pro vývoj a kontrolu kvality výrobků pro tiskařské barvy, farmaceutické přípravky a další odvětví.

Hlavní vlastnosti


Princip testu:
Pomocí principu elektroforetického rozptylu světla a fotonové korelační spektroskopie byla velikost zeta potenciálu částic stanovena na základě rychlosti elektroforetického pohybu částic v kapalině. Populační rychlost elektroforetického pohybu částic a velikost Dopplerova posunu rozptýleného světla způsobeného laserovým ozářením těchto částic se měnily. Fotonová korelační spektroskopie analyzuje velikost zeta potenciálu částic na základě frekvenčního posunu.

Velmi rychlý sběr dat:
Hlavní součástí zařízení je digitální korelátor HA1024, který může provádět sběr intenzity elektroforetického rozptýleného světla a výpočet autokorelační funkce v reálném čase, aby účinně odrážel informace o rychlosti elektroforetického pohybu částic a poskytoval základ pro přesnost výsledků testu zeta potenciálu.
Vysoce citlivý odstup signálu od šumu:
Díky použití profesionálních vysoce výkonných fotonásobičů má přístroj extrémně vysokou citlivost a vysoký odstup signálu od šumu pro fotonové signály.
Vysoce přesná konstantní regulace teploty:

Díky použití polovodičové technologie regulace teploty je přesnost regulace teploty až 0,5 %.1 °C, takže vzorek je po celou dobu testu vždy v konstantním teplotním stavu, čímž se zamezí odchylkám testu způsobeným změnou viskozity kapaliny a Brownova pohybu v důsledku změn teploty a zajistí se přesnost a stabilita výsledků testu.
Stabilní systém optické dráhy:
Systém optické dráhy vytvořený pomocí zařízení pro posun optické frekvence a technologie spojování optických vláken nejenže umožňuje, aby byl detekční systém malý, ale má také silnou antiinterferenční schopnost, což zajišťuje stabilitu testu.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY


Nákup laserového analyzátoru velikosti částic potřebuje znát body:

(1) Jaké materiály je třeba testovat?
Pokud suspenze/emulze, je třeba zvolit analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí, a některé materiály také reagují s vodou, takže potřebují také analyzátor velikosti částic s kapalnou disperzí. Obecně platí, že cement, kovový prášek a faraonové materiály potřebují suchý disperzní model
analyzátoru velikosti částic.

(2) Jaký rozsah velikosti je třeba testovat?
Až dosud může laserový analyzátor velikosti částic na základě rozptylu MIE měřit rozsah částic 0,01um-2000um. Pokud rozsah materiálů není tak široký, například 10um-20um, menší rozsah distribuce velikosti částic zvolte model s užším rozsahem
bude přesnější, není třeba kupovat model s velkým rozsahem.

(3) Co je to disperzní médium?
U kapalného modelu, aby se vzorek mohl dobře rozptýlit a cirkulovat v laserovém analyzátoru velikosti částic, musíme obvykle jako disperzní médium použít vodu, alochol nebo organické rozpouštědlo.U suchého disperzního modelu stačí jako disperzní médium použít stlačený vzduch. na současném trhu je cena suchého laserového analyzátoru velikosti částic vyšší než u kapalných disperzních modelů, takže pokud je dobré testovat, je lepší kapalný model.

Další dotazy, kontaktujte nás, nabídneme vám nejvhodnější laserový analyzátor velikosti částic!


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
山东省

Umístění
济南市

Další informace