Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 ULTRAZVUK

Odpovědět na inzerát

Ultrazvukový přístroj GE Voluson E10 je prémiový ultrazvuk pro ženské zdraví, který skutečně odpovídá označení "prémiový". Jeho nejvýznamnější funkcí je nový snímač Matrix 4D. Jedná se o plně elektronickou 4D sondu bez pohyblivých částí. To znamená, že nedochází k "zametání" sondy a všechny snímky jsou získávány současně bez zpoždění. To znamená, že snímková frekvence je vyšší, kvalita obrazu je skvělá a diagnostické snímky jsou mnohem přesnější.

Nejnovější ultrazvukový systém Voluson E10 z řady Expert Series je určen pro pokročilou praxi v oblasti ženského zdraví. Kde jsou složité případy pravidlem, nikoli výjimkou. Kde denně řešíte složité diagnostické otázky. Tam, kde k vám pacienti přicházejí pro jisté odpovědi.

Nový Voluson E10 je založen na inovativní architektuře systému Radiance, která nastavuje nové standardy v oblasti zobrazovacího výkonu* tím, že poskytuje velkolepé 2D a 3D/4D obrazy; vynikající průnik pro vaše technicky náročná vyšetření; nové nástroje pro objemové zobrazování a pokročilé aplikace, které vám pomohou řešit obtížné případy. Voluson E10 také podporuje novou generaci HDliveTM společnosti GE - HDlive Silhouette a HDlive Flow - snímky jsou skutečně mimořádné!

Společnost GE je všeobecně uznávána jako světový lídr v technologii ultrazvukových systémů pro ženskou zdravotní péči. Ultrazvukové přístroje řady GE Voluson této společnosti umožňují gynekologům a lékařům v oblasti porodnictví, gynekologie a fertility snadno provádět komplexní vyšetření ženského zdraví a poskytují přesnou diagnostiku díky vynikající kvalitě obrazu v časově kritickém čase.

Přístroj GE Voluson E10 byl navržen tak, aby nahradil levnější přístroj GE Voluson E8, ale ne zcela, protože nabízí čtyřikrát vyšší výpočetní výkon než přístroj GE Voluson E8, takže umožňuje pokročilé aplikace a efektivní pracovní postupy. Oproti modelu E8 disponuje model E10 větší obrazovkou pro lepší zobrazení skenů, sofistikovanějším formováním svazku a novějšími technologiemi vykreslování. Výjimečný výpočetní výkon a rychlost přístroje GE Voluson E10 znamenají kratší dobu vykreslování a plynulejší snímkovou frekvenci, která zajišťuje mimořádně čistý a realistický živý obraz v HD rozlišení.

Vlastnosti a specifika přístroje GE Voluson E10
  • 4D elektronická matrice 4D snímač
  • HD Live
  • 23" širokoúhlý LED monitor
  • 12.1" vícedotykový dotykový panel
  • Osvětlení portu sondy
  • Optimalizovaná ergonomie
  • Pokročilá volumetrická redukce skvrn V-SRI
  • Velmi vysoká snímková frekvence při 2D a 4D zobrazování
  • čtyřnásobný výpočetní výkon oproti Volusonu e8

Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Indonésie

Oblast
DKI Jakarta

Umístění
Kota Jakarta Selatan

Datum ukončení
31.12.2024 08:55