Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

11.07.2024 16:00

NOVÁ LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Odpovědět na inzerát

Leica GS18 je samoučící se inteligentní anténa GNSS a zahrnuje všechny součásti Leica GS18T s výjimkou kompenzace náklonu. Data lze zaznamenávat do interní paměti nebo na kartu SD.

Představujeme Leica GS18 I, všestranný GNSS RTK rover s vizuálním určováním polohy pro průzkum. Navržen pro geodety, aby mohli snadno a přesně měřit body, které dříve nebylo možné měřit pomocí GNSS roveru. Nyní můžete rychle zachytit terén na snímcích a měřit z nich body buď v terénu, nebo později v kanceláři. Pro GS18 to znamená zobrazování.

Spojení senzorů GNSS, IMU a kamery vytváří technologii vizuálního určování polohy a výsledkem je GNSS RTK rover tak výkonný, že umožňuje měřit to, co vidíte. Model GS18 I má všechny funkce modelu Leica GS18 T: kromě funkce Visual Positioning mohou uživatelé například mapovat body s nakloněnou nebo srovnanou tyčí.
Efektivněji a snadněji měří body se zakrytým výhledem na oblohu.
Zachycujte body, na které jste se dříve s roverem GNSS nemohli dostat.
Získejte větší flexibilitu a kontrolu, bez nutnosti používat další časově náročné vybavení.
Během několika minut zmapujte stovky bodů s přesností na úrovni geodetických prací.
Rychle zachyťte scénu a později rozhodněte, co se má měřit - i když se scéna následně změní nebo zmizí.
Klepnutím na snímek změříte bod v terénu nebo v kanceláři.
Rychle a důkladně, takže zachytíte každý detail.


Mapování a geodetické práce jsou nyní jednodušší, bezpečnější a efektivnější než kdykoli předtím. Seznamte se s roverem Leica GS18 I GNSS RTK s vizuálním určováním polohy. S ním můžete bez námahy měřit body, na které jste dříve nedosáhli. Snímejte terén pomocí GS18 I a mapujte body ze snímků. GNSS RTK rover je tak inovativní, že s ním můžete přesně měřit fasády a rohy, aniž byste museli přepínat nástroje. Po zachycení místa můžete změřit každý detail, kdykoli budete chtít.

Inovativní
Leica GS18 I je přesný a snadno použitelný GNSS RTK rover. Využívá vysoce inovativní technologii vizuálního určování polohy založenou na bezproblémové integraci GNSS, IMU a kamery. Umožňuje měřit body geodetické třídy na snímcích na staveništi i v kanceláři. Vytvářejte mračna bodů ze zachycených dat pomocí Infinity a rozšiřte tak ještě více možnosti.

Rychlý
Navržen pro efektivní měření velkého množství bodů. Leica GS18 I umožňuje pořizovat snímky a měřit stovky bodů během několika minut, a to i na místech, která nejsou fyzicky přístupná. Použití snímků k měření těchto bodů vám umožní zkrátit čas strávený na místě a omezit opakovanou práci: jakmile jednou místo zachytíte, máte změřený každý detail.

Všestranný
Zobrazovací výkon změnil pravidla hry. Díky tomu, že máte možnost měřit to, co vidíte, se nyní můžete dostat do míst, kam jste se dříve nemohli dostat, aniž byste museli měnit nástroje nebo lézt přes překážky. To vám dává flexibilitu v terénu, uvolňuje vybavení a posádky a skutečně maximalizuje produktivitu vašich projektů, což vede ke zvýšení zisku.

Cena 5 500 USD


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Indonésie

Oblast
Jawa Timur

Umístění
Surabaya

Datum ukončení
31.12.2024 20:20