Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

03.11.2023 01:05

PLANMECA PROMAX DIMAX 4 SENZOR, NA PRODEJ!!

Odpovědět na inzerát

Planmeca ProMax 3D je řada produktů sestávající z výjimečných jednotek typu "vše v jednom". Díky třem různým typům trojrozměrného zobrazování - stejně jako panoramatickému, extraorálnímu bitewingovému a cefalometrickému zobrazování - mohou tyto inteligentní produkty splnit všechny vaše potřeby v oblasti maxilofaciálního zobrazování.

Přístroj Planmeca ProMax 3D Plus CBCT je zkonstruován tak, aby poskytoval všestranné možnosti 3D zobrazování, s inovativními funkcemi, jako je korekce pohybu a standardní protokol zobrazování s nízkou dávkou - díky tomu je ideální pro všeobecné zubní lékařství, endodoncii a další.

Od vizualizace vedlejších nosních dutin až po zachycení nejmenších kostních struktur v uších - přístroj Planmeca ProMax 3D Plus CBCT je výkonným zařízením pro 3D zobrazování, které poskytuje rozšířený pohled na maxilofaciální oblast, přesahující chrup. Přístroj ProMax 3D Plus je navržen tak, aby podporoval panoramatické, cefalometrické a 3D zobrazovací aplikace - s režimem endodontického zobrazování, který zachycuje drobné anatomické detaily ve vysokém rozlišení - a představuje všestrannou 3D jednotku, která poskytuje maximální diagnostickou přesnost a kontrolu. Navíc díky technologii Planmeca CALM pro odstranění artefaktů způsobených pohybem v kombinaci s 3D snímky s ultra nízkou dávkou při výrazně snížených dávkách pro pacienta nabízí tento univerzální CBCT přístroj pozitivní zážitek pro pacienta od začátku až do konce.
bezproblémový. Navrženo s unikátním systémem SmartPan, který umožňuje pořizovat 2D a 3D snímky stejným snímačem.
Přístupné. Vybaveno polohováním pacienta tváří v tvář pro stání, sezení a přístupnost na invalidním vozíku
Inovativní. Pyšní se patentovanou technologií SCARA (Selectively Compliant Articulated Robot Arm) pro neomezený pohyb při rotačním zobrazování čelistí a obličeje
Všestranný. Nabízí maximální velikost objemu zorného pole Ø20x10 cm při jediném skenování
Kompatibilní. Podporuje funkce Mac OS/PC, přičemž software Planmeca Romexis je schopen řídit celý pracovní postup CAD/CAM

Promax, který byl upgradován na 3D CBCT. Dimax 4 je nejnovější verze dostupná pro 2D.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Potřebujeme

Stát
Indonésie

Oblast
Jakarta

Umístění
Jakarta

Datum ukončení
31.12.2024 08:40