Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

INTRAORÁLNÍ SKENER ITERO ELEMENT FLEX

Odpovědět na inzerát

Zařízení iTero Element Flex1 vám poskytuje maximální mobilitu a umožňuje vám pečovat o pacienty kdekoli, kde je chcete vidět. Díky konfiguraci pouze s hůlkou máte výkon technologie iTero Element na dosah ruky, což vám umožní provádět snímání celého oblouku i v té nejmenší ordinaci.

Výkonné řešení, které můžete přenášet z místnosti do místnosti nebo z kanceláře do kanceláře. Se zařízením iTero Element Flex máte maximální mobilitu a můžete se starat o své pacienty, ať jste kdekoli. Konfigurace pouze na stěnu vám dává výkon technologie iTero Element přímo do rukou, takže můžete provádět skenování celého oblouku i v té nejmenší ordinaci.

iTero Element Flex je systém, který umožňuje rychlý a snadný přenos mezi ordinacemi a dává praktickým lékařům a ortodontistům možnost provádět snímání celého oblouku napříč ordinacemi.

Konfigurace iTero Element Flex "pouze na stěnu" je přenosný skener pro přepravu z jedné ordinace do druhé a umožňuje lékařům využít možnosti vizualizace u křesla. Je ideální pro ordinace s více pracovišti, které vyžadují pohodlný a snadno přenosný skener. Pomocí kompatibilních notebooků mohou nyní lékaři skenovat kdekoli, i v těch nejmenších ordinacích. Součástí skeneru Element Flex je přizpůsobené pouzdro na přenášení.

Element Flex, který je volbou, obsahuje přizpůsobené pouzdro na přenášení a umožňuje připojení. Každý skener má stejné funkce jako jeho předchůdce. Původně byly intraorální skenovací tyče považovány za obtížně použitelné a objemné. Když tedy nastal čas rozhodování o nákupu, lékaři se rozhodli obejít se bez nich. Nyní je k dispozici široká škála možností.

S uvedením tohoto systému Element Flex lze skenovat přímo na notebooku, takže intraorální skenování je mobilnější než kdykoli předtím. Nejedná se však o jediný vynález v oblasti IOS skenování. Nejnovější verze od společnosti 3shape, TRIOS MOVE, nabízí bezdrátovou skenovací hůlku spolu s ramenem a otočnou obrazovkou, která umožňuje lékaři ukázat pacientovi postup a plánování léčby.

Funkce iTero Element Flex:

Kompaktní rozměry pro přenosnost a pohodlí
Vylepšený barevný displej pro úžasné a přesné snímky
Provádějte ostré 3D skeny v barvě a vysokém rozlišení za pouhých 60 sekund
Dotykový panel skenovací hůlky je stejně intuitivní a jednoduchý jako gesta na vašem chytrém telefonu

Vizualizujte lepší praxi s iTero Element Flex:
Restorativní a ortodontické pracovní postupy
Optimalizovaný Invisalign
Konektivita
Vizualizační nástroje
iTero TimeLapse
Invisalign Outcome Simulator
Hodnocení pokroku
Integrace frézování na židli

 

 


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Indonésie

Oblast
Jakarta

Umístění
Jakarta