Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

05.06.2024 01:05

SHAPE TRIOS 3 BEZDRÁTOVÝ POD NA PRODEJ!!

Odpovědět na inzerát

Shape TRIOS 3 je digitální otiskovací řešení tři v jednom, které obsahuje intraorální skener, integrovanou intraorální kameru a automatické měření odstínů v jednom zařízení. Lehké. snadno použitelné digitální otiskovací řešení se zaoblenou autoklávovatelnou špičkou a odnímatelným zrcátkem pro snadnou sterilizaci. Je k dispozici v provedení s úchopem pera, s úchopem rukojeti a ve verzi s integrovaným křeslem.

Bezdrátový digitální intraorální skener
Pokračujte ve zlepšování své zubní praxe. Využijte výhod intraorálního skeneru TRIOS ke zlepšení zkušeností pacientů, zkrácení času stráveného na křesle a uvolnění co nejširší škály možností ošetření. TRIOS je rychlý, snadno se používá a vytváří dokumentované přesné digitální barevné otisky. Na rozdíl od jiných řešení vám TRIOS poskytuje průběžné aktualizace softwaru, rozšiřitelný hardware a volitelné moduly pro ošetření zubů, které zajistí, že vaše praxe zůstane na špici, zatímco vaše podnikání bude sílit.

Základní řešení intraorálního skenování.
Cenově výhodný TRIOS 3 Basic se dodává jako drátová sestava s podem pro uchopení perem a umožňuje jednoduchý pracovní postup "naskenuj a odešli". TRIOS 3 Basic obsahuje známou přesnost skenování 3Shape, režim šílených rychlostí, výstup STL, realistické realistické barvy a měření odstínů i technologii AI skenování pro zjednodušené skenování.

TRIOS 3 Wireless Pod
Trios 3 Wireless Pod pro připojení skeneru TRIOS k počítači. Mobilní a flexibilní alternativa k vozíkovému řešení, např. pro zubní lékaře pracující na více místech nebo pro kliniky s omezeným prostorem. Počítač není součástí dodávky.

TRIOS 3 Wireless Scanner
Ruční 3D skener s technologií ultrarychlého optického řezání pro intraorální skenování bez sprejů a prášků v barvách. Dokáže měřit odstíny zubů a přidávat HD fotografie do 3D modelu. K dispozici s rukojetí nebo perem.

Software
TRIOS Digital Impression Software s integrovaným rozhraním 3Shape Communicate

Součásti a příslušenství:
Napájecí kabel a napájecí jednotka
1 Wi-Fi dongle
1 nabíječka pro TRIOS 3 Wireless baterie vč. 3 baterií
USB dongle se softwarem
5 x skenovací hroty TRIOS 3 vč. zrcátek (autoklávovatelné)
Ochranný hrot TRIOS 3
Kalibrační hrot TRIOS 3
Sada pro kalibraci barev TRIOS 3

Cena 2 500 Kč


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Indonésie

Oblast
Jakarta

Umístění
Jakarta