Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.06.2024 01:05

Zubní křeslo, BELMONT QUOLIS 5000

Odpovědět na inzerát

Křeslo Quolis má elegantní a plynulý vzhled a je vybaveno systémem polohování sedadla, který pacienty jemně posouvá do léčebné polohy. Tenká a úzká konstrukce opěradla umožňuje lékařům a asistentům pohodlnou a efektivní práci. Pohodlí od okamžiku, kdy se pacient posadí. Křeslo využívá mechanismus, který zajišťuje synchronizaci pohybu opěradla a sedáku. Pacienti se nebudou muset v sedadle posouvat, protože jsou během otáčení do nakloněné polohy pohodlně podepřeni.

Ergonomie křesla
Díky tenkému a úzkému opěradlu získá operátor vynikající přístup ke každému pacientovi, což vede k lepšímu držení těla a pohodlnější práci. Dvouosá opěrka hlavy svým tvarem kolébá týlní kost a umožňuje operátorům naklánět hlavu pacienta dopředu a dozadu, což umožňuje lepší přístup k horním a dolním obloukům.

Beznárazový pohyb
Beznárazový hydraulický systém jemně manévruje sedícími pacienty, což umožňuje plynulejší přechody mezi jednotlivými polohami ošetření.

Plynulý výkon
Pohodlí pacientů zvyšuje synchronní mechanismus sklápění opěradla, který simuluje přirozený pohyb těla a plynule podpírá pacienta, zatímco je opěradlo v pohybu.

Přístup k pacientům
Integrované dotykové plošky na područkách umožňují východní přístup k nastavení polohy sedadla pacienta ze strany lékařů a asistentů na křesle. Područky se navíc vyklápějí směrem ven o 130° a vytvářejí tak širší prostor pro vstup a výstup pacienta pro jeho pohodlí.

Quolis J-Box
Standardně dodávaný tvarovaný J-box poskytuje uhlazený vzhled a možnost připojení porodních systémů ke křeslům Q5000 bez nepořádku.

Všestrannost
Křeslo se snadno integruje se všemi porodními systémy Belmont, což umožňuje přístup k vybavení operačního sálu ideálními nástroji potřebnými k navození efektivity a produktivity.

Standardní funkce: - Vhodná pro použití v praxi:
Systém polohování sedadla hladce a jemně posouvá pacienty do požadované polohy pro ošetření, čímž snižuje stres a úzkost pacientů
Mimořádně spolehlivý elektrohydraulický ovládací systém Belmont
Synchronní pohyb opěradla a sedadla se dokonale přizpůsobí pacientovi'přirozenému pohybu těla
Tenká, úzká konstrukce opěradla poskytuje pacientovi pohodlí a zlepšuje přístup obsluhy k ústní dutině pacienta
Kloubová dvouosá opěrka hlavy se přizpůsobuje anatomii každého pacienta
Integrované ovládání křesla pomocí dotykového panelu na područkách lékaře i asistentana straně křesla
Ovládací prvky křesla jsou vybaveny bezpečnostním tlačítkem pro zablokování, které zabraňuje náhodné aktivaci ovládacích prvků polohování sedadla
Ovládací prvky zahrnují bezpečnostní tlačítko pro zablokování, tlačítka pro manuální polohování sedadla, 3 programovatelné paměti poloh a funkci automatického otáčení
60°. otáčení sedadla zleva doprava lze provádět tlakem konečků prstů a je uzamčeno/odemčeno pomocí tlačítkového mechanismu
Bezpečnostní vypínací deska
Základna židle z litého hliníku
Područky se vyklápějí směrem ven o 130°
Čalounění Ultraleather™ ze vzorníku barev Belmont
Na výběr jsou styly čalounění Seamless s poutky, Plush s poutky, Seamless- Wide Backrest nebo Plush- Wide Backrest
Krátký kryt čerpadla
Schváleno CSA

Cena 3 500 USD

 


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Indonésie

Oblast
Jakarta

Umístění
Jakarta

Datum ukončení
30.12.2025 08:45