Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT DETEKTOR VAD S FÁZOVANÝM POLEM

Odpovědět na inzerát

S fázovým detektorem vad Mentor UT přichází výkonná nová generace kontrol PAUT.

Zbavte

se dohadů při ultrazvukových kontrolách vad pomocí nejpřesnějšího a nejintuitivnějšího nástroje na současném trhu.

Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT, obchodní produkt společnosti Baker Hughes (dříve GE Inspection Technologies), je výkonný, připojený ultrazvukový detektor vad optimalizovaný pro mapování koroze a eroze procesních nádob, potrubí a nádrží.

Mentor UT přináší výkonnost kontroly pomocí maticového detektoru do každodenního použití díky intuitivnímu rozhraní s dotykovou obrazovkou a přizpůsobitelným kontrolním aplikacím ("apps"). Uživatelé si mohou vytvářet vlastní aplikace nebo používat předinstalované aplikace a zcela přizpůsobit uživatelské rozhraní svým potřebám. Nastavení a kalibrace zařízení jsou jednoduché na naučení a mohou ušetřit náklady na školení a zároveň zvýšit produktivitu.

Celý systém UT pro detekci vad je umístěn v dotykovém tabletu, který je vhodný pro použití v rukavicích a jehož ovládání je stejně snadné jako u chytrého telefonu. Předinstalovaný software Mentor Create je plně přizpůsobitelný a umožňuje uživatelem definované nabídky a pracovní postupy (aplikace) pro postupné vedení procesem kontroly - od kalibrace přes umístění sondy až po analýzu. Sebevědomí a vzdělaní uživatelé znamenají, že i ty nejsložitější kontroly jsou pokaždé prováděny konzistentně.

Mentor UT je první ultrazvukový testovací přístroj, který snadno umožňuje bezdrátové připojení a živé vysílání, takže inspektoři mohou získat druhý názor v reálném čase, když ho potřebují. Stejné bezdrátové připojení ke cloudu umožňuje zařízení Mentor UT vzdáleně generovat komplexní inspekční zprávy na stolních počítačích uživatelů pouhým kliknutím na tlačítko.

Se zařízením Mentor UT můžete očekávat
  • Vysoce výkonná konstrukce: výkonný detektor vad s fázovým uspořádáním 32:32 (rozšiřitelný na 32:128) s konvenčním UT kanálem a 20kHz frekvencí opakování pulzů (RPF)
  • Robustní odolnost: odolá náročným podmínkám díky stupni odolnosti IP65
  • Produktivnější a kvalitnější kontroly: uživatelsky definované kontrolní "aplikace" nebo předinstalované aplikace v zařízení přizpůsobené vašim potřebám
  • Bezkonkurenční kompatibilita: snadné spárování s předními lineárními DM sondami GE s dvěma prvky pro kontrolu koroze, sondami s lineárním polem pro kontrolu svarů a kompozitů a širokou škálou komerčně dostupných skenerů
  • Intuitivní ovládání: přizpůsobitelné uživatelské rozhraní s dotykovou obrazovkou vhodné pro rukavice a palubní bezdrátová konektivita a export dat pro zefektivnění reportování a analýzy (software pro offline analýzu je součástí dodávky)
  • Úspora času a zdrojů: specializované pracovní postupy zjednodušují komplexní kontroly pro zvýšení efektivity a snadnější školení

Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Indonésie

Oblast
Jawa Timur

Umístění
Surabaya

Datum ukončení
31.12.2024 09:00