Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 09:05

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRAZVUKOVÝ DETEKTOR VAD, POUŽITÝ

Odpovědět na inzerát

Detektor vad Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 je lehký a ergonomicky navržený pro snadné použití. Je vybaven velkým dotykovým displejem a tlačítky, která umožňují bezproblémové oboustranné ovládání. Sedmipalcový dotykový displej LCD kompatibilní s rukavicemi je viditelný za jakýchkoli světelných podmínek. Inteligentní a intuitivní uživatelské rozhraní se snadno učí, lze jej přizpůsobit a zjednodušuje nastavení, dobu školení a aktualizace.

Přístroj Krautkrämer USM 100 také nabízí vyšší efektivitu díky vzdálenému přístupu a správě a ukládání dat. Digitální funkce zahrnují pracovní postupy na míru prostřednictvím softwaru Mentor App, zabezpečenou správu dat v cloudu, vzdálenou kalibraci, která zkracuje dobu kalibrace ze dvou týdnů na 30 minut, a veřejný obchod pro stahování přizpůsobitelných aplikací. Mentor PC umožňuje nahrávat, analyzovat a reportovat kontrolní data z počítače a Mentor PC Live umožňuje používat USM 100 na dálku. Mentor Create umožňuje uživateli přizpůsobit nebo vytvořit kontrolní aplikace pro jedinečné zkušební postupy, průmyslové aplikace a úrovně zkušeností. Datové sady jsou rovněž kompatibilní se staršími modely USM Go a USM 36, což umožňuje bezproblémový přechod na USM 100.

Redefinovaná detekce vad:
Přenosný přístroj Krautkrämer USM 100 je vysoce univerzální inspekční nástroj určený k řešení široké škály inspekčních úkolů. Provádějte komplexní a přesné kontroly průmyslových prostředků a rozšiřte svá data o snímky a geolokaci pro lepší sledovatelnost a vykazování.

Klíčové aplikace
  • Kontrola svarů
  • Kontrola koroze
  • Kontrola výkovků a odlitků
  • Kontrola kolejnic
  • Kontrola kompozitních materiálů
  • Inspekce jaderných zařízení

cena 1 500,00 USD


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Indonésie

Oblast
Jawa Timur

Umístění
Surabaya