Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 04:25

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRASONICKÝ DETEKTOR CHYB, NOVÝ NA PRODEJ!!

Odpovědět na inzerát

Waygate Technologies Krautkramer USM 100, produkt společnosti Baker Hughes (dříve GE Inspection Technologies), je ultrazvukový detektor vad ideální pro průmyslové inspekční aplikace. USM 100 je nejnovějším pokrokem v řadě USM a je vybaven řízenou kalibrací, přizpůsobitelnými filtry, pokročilým záznamníkem dat a funkcemi podobnými smartphonu. S tímto nejnovějším modelem jsou kompatibilní starší datové sady z modelů USM Go a USM 35.

Detektor vad Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 je lehký a ergonomicky navržený pro snadné používání. Je vybaven velkým dotykovým displejem a tlačítky, která umožňují bezproblémové oboustranné ovládání. Sedmipalcový dotykový displej LCD kompatibilní s rukavicemi je viditelný za jakýchkoli světelných podmínek. Inteligentní a intuitivní uživatelské rozhraní se snadno učí, lze jej přizpůsobit a zjednodušuje nastavení, dobu školení a aktualizace.

Přístroj Krautkrämer USM 100 také nabízí vyšší efektivitu díky vzdálenému přístupu a správě a ukládání dat. Digitální funkce zahrnují pracovní postupy na míru prostřednictvím softwaru Mentor App, zabezpečenou správu dat v cloudu, vzdálenou kalibraci, která zkracuje dobu kalibrace ze dvou týdnů na 30 minut, a veřejný obchod pro stahování přizpůsobitelných aplikací. Mentor PC umožňuje nahrávat, analyzovat a reportovat kontrolní data z počítače a Mentor PC Live umožňuje používat USM 100 na dálku. Mentor Create umožňuje uživateli přizpůsobit nebo vytvořit kontrolní aplikace pro jedinečné zkušební postupy, průmyslové aplikace a úrovně zkušeností. Datové sady jsou rovněž kompatibilní se staršími modely USM Go a USM 36, což umožňuje bezproblémový přechod na USM 100.

Redefinovaná detekce vad:
Přenosný přístroj Krautkrämer USM 100 je vysoce univerzální inspekční nástroj určený k řešení široké škály inspekčních úkolů. Provádějte komplexní a přesné kontroly průmyslových prostředků a rozšiřte svá data o snímky a geolokaci pro lepší sledovatelnost a vykazování.

Klíčové aplikace
  • Kontrola svarů
  • Kontrola koroze
  • Kontrola výkovků a odlitků
  • Kontrola kolejnic
  • Kontrola kompozitních materiálů
  • Inspekce jaderných zařízení

Cena 3 800,00USD


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Indonésie

Oblast
Jawa Timur

Umístění
Surabaya

Datum ukončení
01.01.2025 12:05