Katalog

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Turbodieselový přívěsný motor 50 HP

Odpovědět na inzerát

NOVINKA Yanmar Dtorque 111

Kompaktní motor Dtorque 111 je navržen tak, aby způsobil revoluci na trhu s malými pracovními čluny, kde jeho očekávaná životnost výrazně přesahující 10 000 hodin přinejmenším dvojnásobně převyšuje životnost jakéhokoli srovnatelného přívěsného benzinového motoru.

Dtorque 111 nabízí pozoruhodně hladký a tichý vznětový motor o výkonu 50 k na vrtuli s ohromujícím točivým momentem 111 Nm při pouhých 2 500 ot/min. To je podstatně lepší výkon než u nejnovějších čtyřtaktních benzinových modelů o výkonu 70 k a více než dostatečný pro rychlou akceleraci většiny malých plavidel na rovinu s dostatečným výkonem při nízkém výtlaku pro práci s velkým výtlakem.

Dtorque je ideální volbou, pokud provozujete nebo spravujete:
  • pracovní čluny
  • bezpečnostní/záchranné čluny
  • rybářské čluny
  • vládní a přístavní plavidla
  • osobní lodě
  • tendry pro superjachty


Zvýšená bezpečnost
Nafta je méně hořlavá než benzín, a proto je Dtorque bezpečnější volbou pro potenciálně nebezpečná prostředí, například v ropném a plynárenském průmyslu. Provozovatelé superjachet a výletních lodí budou mít například také prospěch z úspory času a nákladů spojených s menším počtem protipožárních opatření a předpisů.

Kromě toho je třeba spravovat pouze jeden druh paliva, který je v přístavech po celém světě dostupnější. Dtorque také překračuje emisní předpisy EU RDC Stage II, zatím však není v souladu s EPA.

Nízká hlučnost a vibrace
Dtorque má dvouválcový, turbodmychadlem přeplňovaný vznětový motor se systémem common rail, který využívá unikátní systém dvou protiběžných klikových hřídelí v hliníkovém bloku. Tato technologie s patentovanou konstrukcí "Spaceball" pomáhá snižovat vibrace a hluk.

Další výhodou těchto klikových hřídelí je absence točivých a provozních (řídicích) momentů. To vede k menší únavě při provozu motoru

.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Indonésie

Oblast
Aceh

Umístění
Banda Aceh

Datum ukončení
31.01.2025 10:00