Katalog

  • Inzerátů

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

10.11.2023 00:00

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

Inzerát vypršel

Společnost má široký sortiment výrobků, který pokrývá především tři oblasti.

Za prvé, všechny druhy feritových magnetů a magnetů NdFeB, které se široce používají v automobilovém průmyslu, elektronice, telekomunikacích a dalších oblastech.

Za druhé se specializujeme především na výrobu magnetických separátorů pro zákazníky, včetně suchých a mokrých magnetických separátorů, závěsných a vertikálních magnetických separátorů a různých typů magnetických bubnů. Magnetické separátory se používají hlavně při čištění a koncentraci železné rudy, využití hlušiny, odfiltrování uhelných surovin v elektrárnách, cementu a dalších stavebních materiálů, jakož i sklářských a keramických surovin, třídění recyklovaného gumového prášku atd.

Zatřetí máme profesionální tým pro třídění železné rudy, peletizaci, návrh procesu výroby cibule a výrobu kompletního zařízení atd. Doufáme, že budeme poskytovat profesionální technickou záruku a podporu průmyslu výroby železa v rozvojových zemích, a společnost má kompletní zkušební vybavení. Co se týče výrobků, jejich kvalita je spolehlivá, konstrukce jednoduchá, obsluha pohodlná, energeticky úsporná a energeticky úsporná, údržba pohodlná a vyvážejí se hlavně do Spojených států, Evropy, Austrálie, Jižní Asie, Středního východu, Jižní Ameriky a dalších zemí a regionů a zaujímají přední místo ve světě obchodu, těší se dobré pověsti a zákazníci je chválí.

Srdečně vítáme přátele z celého světa k jednání a spolupráci s námi


Nové teorie a zařízení naší společnosti mohou být vždy v čele domácího magnetického pole. Věříme, že pod podmínkou "kvalita na prvním místě" a "služby na prvním místě" budeme neustále překonávat sami sebe a přispívat svým dílem k čínskému těžebnímu a ocelářskému průmyslu.


Inzerát vypršel

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Anhui

Umístění
99 Huayu Rd, Maanshan

Datum ukončení
31.01.2024 10:15