Katalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Strojírenství - L.B. Bohle získal několik ocenění

Odpovědět na inzerát

Německá cena za design pro novou generaci strojů

Radost ve společnosti L.B. Bohle byla velká. Technologická společnost z Ennigerlohu získala třikrát ocenění German Brand Award.

"Na veletrhu Interpack v květnu letošního roku jsme představením tří nových systémů uvedli na trh novou generaci našich strojů," ohlíží se zpět generální ředitel Thorsten Wesselmann. "Naše stroje byly nejen technicky optimalizovány, ale také přepracovány s průlomovým průmyslovým designem," pokračuje Wesselmann.

Po konzultaci s průmyslovými designéry, s nimiž byly stroje navrženy, se vedení managementu společnosti L.B. Bohle rozhodlo přihlásit do soutěže o cenu za design potahovačku tablet BFC, suchý granulátor BRC a QbCon 1, kontinuální granulátor a sušičku pro výzkum a vývoj.

Německá cena za design je otevřena firmám, agenturám, poskytovatelům služeb a marketingovým odborníkům, stejně jako neziskovým a vládním organizacím ze všech odvětví po celém světě. o přijetí do soutěže a následných vítězích rozhoduje nezávislá porota německé rady pro design.

"Po trvale pozitivních reakcích na naše nové stroje jsme tajně doufali v ocenění," uvádí Wesselmann. Společnost L.B. Bohle byla vyhlášena vítězem pro BRC a QbCon, zatímco zařízení na potahování tablet BFC získalo zvláštní ocenění.

"Byli jsme překvapeni, že jsme získali hned tři ocenění," říká Wesselmann. Celkově odpovědní pracovníci společnosti L.B. Bohle vnímají ocenění jako uznání, že s novým odvážným designem udělali správný krok.

"Díky vynikajícímu týmovému úsilí uvnitř společnosti se nám společně s externími designéry podařilo vyvinout zcela novou designovou řadu našich systémů, která zajišťuje identifikaci se společností L.B. Bohle. Vítězství v soutěži German Design Award nám také pomůže přitáhnout ještě větší pozornost a zviditelnit se na trhu," říká generální ředitel Tim Remmert, který v ocenění vidí další pozitivní efekty.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Německo