Katalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Kompletní kontrolní služba/Čínská kontrolní agentura

Odpovědět na inzerát

Guangdong Čína inspekce a testování Co., LTD

Tato kontrola se provádí ve velmi raných fázích výrobního procesu (mezi 0 a 20 %). Účelem kontroly je zkontrolovat parametry procesu a ověřit, že konečný výrobek bude splňovat požadované požadavky na kvalitu.

Jsme lidé a lidé přirozeně dělají chyby, stejně tak továrny v Číně. Přibližně polovina továren v Číně má výrobní problémy. Pokud se neprovádí přísná kontrola kvality, továrny budou vyrábět podle svého standardu. Proto je dřívější zjištění závad časově i finančně úsporným procesem,když na problémy přijdete, až když je všechno zboží hotové, ztratíte spoustu času a peněz na revizi. Podle našich zkušeností jsme provedli kontrolu kvality v době, kdy byla výroba teprve zahájena, a zjistili jsme, že barva, kterou továrna použila, je úplně jiná, než si zákazník přál. To je zásadní chyba. Po kontrole továrna barvu okamžitě upravila. Pokud bychom kontrolu kvality provedli až poté, co jsou výrobky téměř hotové, mohlo by se jednat o závažný problém a dodávka by se zpozdila kvůli revizi problémů zjištěných při kontrole kvality.

Proto důrazně doporučujeme provést kontrolu kvality v rané fázi výrobního procesu. Tato kontrola kvality je v Číně vyžadována zejména proto, aby se předešlo nedorozuměním a závadám v dalším výrobním procesu.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Shenzhen

Umístění
Guangdong

Datum ukončení
29.06.2024 23:50