Katalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

Inspekční služby v Číně - dohled nad nakládkou kontejnerů

Odpovědět na inzerát

Kompletní kontrolní služba Audit dodavatele Předvýrobní kontrola během výroby Kontrola před odesláním Kontrola nakládky kontejneru Dozor nad nakládkou kontejneru

Dozor nad nakládkou
Kontrola nakládky se zahajuje v továrnách, skladech nebo na nakládacích místech odesílatelů. Kontroluje kvalitu a množství přepravovaných výrobků, aby se ujistila, že přepravované výrobky splňují požadavky na kvalitu a správné množství. Mezitím inspektoři dohlížejí na celý proces přepravy, aby se ujistili, že kontejnery jsou v dobrém stavu a správně naložené.
K různým kategoriím výrobků vytvoříme specializovaný kontrolní seznam na základě požadavků klientů a našich zkušeností. A náš inspektor bude během inspekčního procesu kontrolovat zboží přísně podle kontrolního seznamu a schváleného vzorku a udělá vše pro to, aby snížil vaše nákupní rizika.
Po dokončení inspekce vám poskytneme výsledek. A inspekční zprávu vám zašleme do 24 hodin.
Mnoho obchodníků využívá naše služby kontroly kvality nejen proto, že naše inspekční služby jsou cenově výhodné, ale také vědí, že od nás očekávají kontrolu kvality. Mezi naše klienty patří např: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech atd.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Shenzhen

Umístění
Guangdong

Datum ukončení
29.06.2024 23:50