Katalog

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

22.01.2024 00:00

Porcelánové talíře Made in Italy

Odpovědět na inzerát

porcelain4TOP je nová značka společnosti GRESITALIANO SRL, která se specializuje na grafický design, výrobu a distribuci velkých porcelánových desek o tloušťkách 6 mm, 12 mm a 20 mm, 100% vyrobených v Itálii.

Připojte se k nám a přineste italskou eleganci do USA: Staňte se distributorem porcelánových talířů

V Porcelain4Top zveme nadšené a pokrokové jednotlivce a firmy, aby se k nám připojili na cestě za bezkonkurenčním stylem a sofistikovaností.

Staňte se distributorem našich nádherných italských porcelánových talířů a staňte se velvyslancem nadčasové krásy v USA.

Proč spolupracovat s Porcelain4Top:

Prémiová kvalita: Naše italské porcelánové talíře jsou pečlivě zpracované a představují proslulou kvalitu italského řemeslného zpracování, které odolalo zkoušce času.

Všestranné designy: Od klasických po moderní - naše porcelánové talíře nabízejí širokou škálu designů a povrchových úprav, které vyhoví náročnému vkusu vašich zákazníků.

Bezkonkurenční odborné znalosti: Díky spolupráci s námi získáte přístup k týmu odborníků, kteří vám poskytnou rozsáhlé znalosti o produktech, marketingovou podporu a individuální poradenství.

Výhody distributora:

Exkluzivní sortiment: Jako distributor Porcelain4Top budete mít exkluzivní přístup k našemu prémiovému sortimentu italských porcelánových talířů, což vás odliší od konkurence.

Marketingová podpora: Využijte našich marketingových znalostí a marketingových materiálů, abyste zvýšili svou přítomnost v oboru, oslovili širší publikum a zvýšili prodej.

Výhodná spolupráce: Věříme ve společný úspěch. Spolupráce s Porcelain4Top jako distributorem vám otevírá dveře k ziskovému partnerství se značkou, která je symbolem elegance a kvality.

Jak začít svou cestu: Stát se distributorem

je jednoduchý proces. Kontaktujte náš tým, vyjádřete svůj zájem a pojďme společně přinést sofistikovanost italských porcelánových talířů do každého koutu USA.

Vylepšete své podnikání tím, že nabídnete ztělesnění luxusu s italskými porcelánovými talíři Porcelain4Top. Kontaktujte nás ještě dnes a navažte spolupráci, která nově definuje eleganci na americkém trhu.

Kontaktujte nás nyní!


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Itálie

Oblast
Emilia Romagna

Umístění
Sassuolo

Další informace