Katalog

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

Materiál víčka PP pro láhve na víno ze slitiny hliníku 8011

Odpovědět na inzerát

Společnost Hongchang Aluminium dodává hliníkové plechy a svitky pro výrobu uzávěrů lahví, které jsou ideálním materiálem pro PP uzávěry lahví whisky a dalších nápojových lahví. Má vynikající vlastnosti proti vlhkosti, prosáknutí a padělání, takže je skutečně bezpečný, zdravý, rychlý a šetrný k životnímu prostředí, což zvyšuje přidanou hodnotu výrobku.

Výroba PP uzávěrů lahví má přísné požadavky na pevnost, průtažnost a rozměrovou odchylku materiálu, jinak se při zpracování objeví praskliny nebo záhyby. Aby se zajistil pohodlný potisk po zformování uzávěru lahve, vyžaduje se, aby byl povrch materiálu uzávěru lahve hladký. Žádné stopy po válení, škrábance a skvrny. Mezi běžně používané slitiny patří 8011-H14, 8011-H16 atd. Hliníkové materiály na víčka lahví lze vyrábět válcováním za tepla, kontinuálním litím, průběžným válcováním nebo válcováním za studena.

Vlastnosti materiálu na víčka lahví z PP:
1. Nízká hmotnost.
2. Ekologický, šetrný k životnímu prostředí a snadno recyklovatelný.
3. Má vynikající bariérové vlastnosti.
4. Má dobrou tvarovatelnost.
5. Je odolný proti opotřebení. Krásný vzhled a zářivé zdobení.
Hliníkové uzávěry 8011 se používají k výrobě systémů šroubovacích uzávěrů lahví a jiných nádob a jsou jedním z hlavních produktů na trhu hliníkových obalů. Vzduchotěsné a světlotěsné vlastnosti hliníku a snadné tvarování a zdobení z něj činí materiál, který je pro uzavřené aplikace nejvhodnější.

Hliníková PP víčka se používají pro skleněné nádoby včetně minerálních vod, přírodních vod, nealkoholických a alkoholických nápojů, doplňků stravy a džusů.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
henan

Umístění
No. 14, Business Outer Ring Road