Katalog

BLIIoT| Nová verze BL120DT DL/T645 Převod IEC 104 na Modbus v automatizaci energetických systémů

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Nová verze BL120DT DL/T645 Převod IEC 104 na Modbus v automatizaci energetických systémů

Odpovědět na inzerát

Úvod Brána DL/T645-Modbus je zařízení, které umožňuje komunikaci mezi zařízeními používajícími protokol DL/T645 a zařízeními používajícími protokol Modbus. Podobně brána IEC 104 na Modbus usnadňuje komunikaci mezi zařízeními používajícími protokol IEC 104 a zařízeními používajícími protokol Modbus. DL/T645 je komunikační protokol široce používaný v Číně pro inteligentní systémy měření a řízení spotřeby energie. Definuje formát a pravidla pro výměnu dat mezi měřiči energie a systémy sběru dat. Na druhé straně je Modbus běžný protokol používaný pro komunikaci mezi různými průmyslovými zařízeními.

Popis produktu

Brána BL120DT funguje jako prostředník, který umožňuje zařízením používajícím protokol Modbus číst data ze zařízení používajících protokol DL/T645 a zapisovat do nich data. Provádí konverzi protokolů a mapování dat mezi oběma protokoly, čímž zajišťuje bezproblémovou komunikaci mezi různými zařízeními.



BL120DT gateway slouží ke stejnému účelu, ale pro zařízení používající protokol IEC 104 a protokol Modbus. Protokol IEC 104 se běžně používá v aplikacích automatizace energetických systémů a SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition).



Vlastnosti produktu

1. Podporuje protokoly DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Podporuje připojení až 50 zařízení a sběr 4 000 datových bodů.

3. Podporuje 6 volitelných vstupů RS232/RS485.

4. využívá vestavěnou jednotku ARM MCU a jedná se o produkt vyvinutý na základě systému Linux OS.

5. 2 ethernetové porty (port WAN a port LAN).

6. Podpora 4G, WiFi, GPS.

7. Podpora OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podporuje funkce směrování a sběr dat kaskádového přepínače, což usnadňuje sběr většího množství dat průmyslových zařízení. Software má kompletní funkce a pokrývá většinu běžných scénářů použití.

9. Integruje humanizované konfigurační rozhraní, které BLIIoT dodržuje, stejně jako vzdálenou konfiguraci, vzdálenou aktualizaci firmwaru a další funkce. Uživatelé musí provádět pouze jednoduchá nastavení.

10. Využívá upevňovací strukturu a má konstrukci napájení s ochranou proti zpětnému připojení.

11. Využívá patentovanou technologii lištové spony BLIIoT a podporuje standardní instalaci na lištu DIN35 a instalaci na stěnu.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Guangdong

Umístění
Shenzhen