Katalog

Převod klimatizace na Modbus, BLIIoT| Nová verze BL120AC

04.04.2024 13:05

Převod klimatizace na Modbus, BLIIoT| Nová verze BL120AC

Odpovědět na inzerát

Úvod K implementaci protokolu Modbus pro klimatizační zařízení je obvykle zapotřebí zařízení brány, které převádí proprietární komunikační protokol klimatizačního zařízení na data kompatibilní s protokolem Modbus. Brána funguje jako most, který převádí data klimatizátoru na registry nebo cívky Modbus, jimž rozumí jiná zařízení Modbus. Existují různé varianty protokolu Air Conditioner to Modbus v závislosti na výrobci a modelu klimatizátoru. Mezi běžně používané protokoly patří Modbus RTU a Modbus TCP/IP.

Popis produktu

Klimatizační jednotka BL120AC je brána Modbus, která umožňuje komunikaci mezi klimatizačním systémem a sítí Modbus. Slouží jako most mezi oběma systémy a umožňuje výměnu dat a řízení.



BL120AC obvykle komunikuje s klimatizací pomocí jejího proprietárního protokolu a překládá data do protokolu Modbus, kterému rozumí ostatní zařízení v síti Modbus. Dokáže převádět různé parametry, jako je teplota, vlhkost, otáčky ventilátoru a provozní režimy, do registrů nebo cívek Modbus.



Připojením klimatizace k síti Modbus ji můžete integrovat do většího systému automatizace budov nebo systému dohledového řízení a sběru dat (SCADA). To umožňuje centralizované monitorování, řízení a koordinaci více systémů HVAC, což vede ke zvýšení energetické účinnosti a snadnějšímu řízení.

Vlastnosti produktu

1. Podporuje Modbus RTU, Modbus TCP, klimatizaci atd.

2. Podporuje připojení až 50 zařízení a sběr 4 000 datových bodů.

3. Podporuje 6 volitelných vstupů RS232/RS485.

4. Využívá vestavěný MCU ARM a je produktem vyvinutým na bázi systému Linux OS.

5. Podporován je systém ARM. 2 ethernetové porty (port WAN a port LAN).

6. Podporuje 4G, WiFi, GPS.

7. Podporuje OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podporuje funkce směrování a sběr dat z kaskádových přepínačů, což usnadňuje sběr většího počtu dat průmyslových zařízení. Software má kompletní funkce a pokrývá většinu běžných scénářů použití.

9. Integruje humanizované konfigurační rozhraní, které BLIIoT dodržuje, stejně jako vzdálenou konfiguraci, vzdálenou aktualizaci firmwaru a další funkce. Uživatelé musí provádět pouze jednoduchá nastavení.

10. Využívá upevňovací strukturu a má konstrukci napájení s ochranou proti zpětnému připojení.

11. Využívá patentovanou technologii lištové spony BLIIoT a podporuje standardní instalaci na lištu DIN35 a instalaci na stěnu.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Guangdong

Umístění
Shenzhen