Katalog

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Nová verze BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP to Modbus Gateway v automatizaci budov

Odpovědět na inzerát

Úvod BACnet a Modbus jsou dva široce používané komunikační protokoly v oblasti automatizace budov a průmyslového řízení. BACnet (Building Automation and Control networks) je protokol speciálně navržený pro řízení a monitorování systémů automatizace budov, zatímco Modbus je otevřený sériový komunikační protokol běžně používaný v průmyslových řídicích systémech. Integrace sítí BACnet a Modbus umožňuje bezproblémovou komunikaci a výměnu dat mezi zařízeními používajícími tyto různé protokoly. Tato integrace se obvykle provádí pomocí brány nebo převodníku BACnet na Modbus. Brána funguje jako překladač a umožňuje zařízením v síti BACnet komunikovat se zařízeními v síti Modbus.

Popis produktu

BL120BN BACnet to Modbus gateway je zařízení, které umožňuje komunikaci mezi sítěmi BACnet a Modbus. Funguje jako most, který umožňuje zařízením používajícím protokol BACnet komunikovat se zařízeními používajícími protokol Modbus.



Použitím brány BL120BN BACnet to Modbus je možné integrovat zařízení a systémy používající tyto různé protokoly, což umožňuje vzájemnou komunikaci a výměnu dat. Tato integrace zvyšuje interoperabilitu, zjednodušuje správu systému a usnadňuje monitorování a řízení zařízení v sítích BACnet i Modbus.

 

Vlastnosti produktu

1. Podporuje protokoly BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Podporuje připojení až 50 zařízení a sběr 4 000 datových bodů.

3. Podporuje 6 volitelných vstupů RS232/RS485.

4. Využívá vestavěný procesor ARM MCU a je produktem vyvinutým na bázi operačního systému Linux.

5. 2 ethernetové porty (port WAN a port LAN).

6. Podporuje 4G, WiFi, GPS.

7. Podporuje OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podporuje funkce směrování a sběr dat z kaskádových přepínačů, což usnadňuje sběr většího počtu dat průmyslových zařízení. Software má kompletní funkce a pokrývá většinu běžných scénářů použití.

9. Integruje humanizované konfigurační rozhraní, které BLIIoT dodržuje, stejně jako vzdálenou konfiguraci, vzdálenou aktualizaci firmwaru a další funkce. Uživatelé musí provádět pouze jednoduchá nastavení.

10. Využívá upevňovací strukturu a má konstrukci napájení s ochranou proti zpětnému připojení.

Využívá patentovanou technologii spony na lištu BLIIoT a podporuje standardní instalaci na lištu DIN35 a instalaci na stěnu.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Guangdong

Umístění
Shenzhen