Katalog

BLIIoT|Nová verze modbusové brány BL120 Najděte uplatnění v různých oborech

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Nová verze modbusové brány BL120 Najděte uplatnění v různých oborech

Odpovědět na inzerát

Úvod Modbusová brána je důležitou součástí průmyslové automatizace a řídicích systémů. Umožňuje bezproblémovou komunikaci, integraci a škálovatelnost, které jsou rozhodující pro efektivní provoz moderních průmyslových systémů. Hraje klíčovou roli při usnadňování komunikace, integrace a škálovatelnosti mezi zařízeními a systémy, které používají různé protokoly.

Popis produktu

Brána BL120 slouží jako most mezi zařízeními Modbus a cílovým systémem a umožňuje výměnu dat a interoperabilitu. Umožňuje komunikaci mezi zařízeními, jako jsou senzory, akční členy a regulátory, prostřednictvím sériového nebo ethernetového připojení.

Využitím brány Modbus BL120 mohou organizace integrovat zařízení Modbus s jinými systémy nebo sítěmi, což umožňuje bezproblémovou interoperabilitu a pokročilé možnosti správy a řízení.


Vlastnosti produktu

1. Podporuje připojení až 50 zařízení a sběr 4 000 datových bodů.

2. podporuje 6 volitelných vstupů RS232/RS485.

3. Využívá vestavěný procesor ARM MCU a jedná se o produkt vyvinutý na základě systému Linux OS.

4. 2 ethernetové porty (port WAN a port LAN).

5. Podporuje 4G, WiFi, GPS.

6. 7. Podporuje OpenVPN, SNMPV1/V2.

7. Podporuje funkce směrování a sběr dat z kaskádového přepínače, což usnadňuje sběr většího počtu dat průmyslových zařízení. Software má kompletní funkce a pokrývá většinu běžných scénářů použití.

8. Integruje humanizované konfigurační rozhraní, které BLIIoT dodržuje, stejně jako vzdálenou konfiguraci, vzdálenou aktualizaci firmwaru a další funkce. Uživatelé musí provádět pouze jednoduchá nastavení.

9. Využívá upevňovací strukturu a má konstrukci napájení s ochranou proti zpětnému připojení.

10. Využívá patentovanou technologii spony na lištu BLIIoT a podporuje standardní instalaci na lištu DIN35 a instalaci na stěnu.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Guangdong

Umístění
Shenzhen