Katalog

Převod více protokolů na Modbus v průmyslové automatizaci a řídicích systémech

13.08.2024 10:30

Převod více protokolů na Modbus v průmyslové automatizaci a řídicích systémech

Odpovědět na inzerát

Úvod Brána s více protokoly IEC104, DL/T645, BACnet/IP a BACnet MS/TP na Modbus má zásadní význam pro dosažení interoperability protokolů, systémové integrace, centralizované správy, agregace dat, škálovatelnosti a úspory nákladů. Umožňuje bezproblémovou komunikaci mezi zařízeními a systémy používajícími různé protokoly, zjednodušuje architekturu systému a zvyšuje provozní efektivitu v aplikacích průmyslové automatizace, distribuce energie, správy budov a řízení spotřeby energie.

Popis produktu

BL120ML umožňuje bezproblémovou interoperabilitu mezi zařízeními používajícími protokoly IEC104, DL/T645, BACnet/IP a BACnet MS/TP jejich převodem na Modbus. To umožňuje integraci a komunikaci mezi různými systémy, které by jinak byly nekompatibilní.

Ve složitých průmyslových prostředích obvykle existuje více zařízení a systémů od různých dodavatelů, z nichž každý používá svůj vlastní preferovaný protokol. S využitím BL120ML lze tyto různorodé systémy bezproblémově integrovat do jednotného řídicího a monitorovacího systému. To zjednodušuje celkovou architekturu systému a zvyšuje provozní efektivitu.

BL120ML poskytuje flexibilitu a škálovatelnost tím, že umožňuje bezproblémovou integraci nových zařízení nebo systémů s různými protokoly do stávající infrastruktury. To zajišťuje budoucnost systému a zaručuje, že se může přizpůsobovat a rozšiřovat s vývojem technologií a zaváděním nových zařízení.

Vlastnosti produktu

1. Podporuje Modbus RTU, Modbus TCP, IEC104, DL/T645, BACnet/IP, BACnet MS/TP.

2. Podporuje připojení až 50 zařízení a sběr 4 000 datových bodů.

3. Podporuje 6 volitelných vstupů RS232/RS485.

4. využívá vestavěnou jednotku ARM MCU a jedná se o produkt vyvinutý na základě systému Linux OS.

5. 2 ethernetové porty (port WAN a port LAN).

6. Podpora 4G, WiFi, GPS.

7. Podpora OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podporuje funkce směrování a sběr dat kaskádovým přepínačem, což usnadňuje sběr většího množství dat průmyslových zařízení. Software má kompletní funkce a pokrývá většinu běžných scénářů použití.

9. Integruje humanizované konfigurační rozhraní, které BLIIoT dodržuje, stejně jako vzdálenou konfiguraci, vzdálenou aktualizaci firmwaru a další funkce. Uživatelé musí provádět pouze jednoduchá nastavení.

10. Využívá upevňovací strukturu a má konstrukci napájení s ochranou proti zpětnému připojení.

11. Využívá patentovanou technologii lištové spony BLIIoT a podporuje standardní instalaci na lištu DIN35 a instalaci na stěnu.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Guangdong

Umístění
Shenzhen