Katalog

Protokol BL121PO PLC na bránu OPC UA

02.04.2024 09:05

Protokol BL121PO PLC na bránu OPC UA

Odpovědět na inzerát

BLIIoT|Nová verze BL121PO Brána OPC UA s protokolem pro více PLC v různých aplikacích průmyslové automatizace Úvod PLC generují obrovské množství dat týkajících se procesů, výroby a diagnostiky. Brána usnadňuje přenos těchto dat do systémů založených na OPC UA, jako je SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) nebo MES (Manufacturing Execution Systems). Převodem dat z PLC do OPC UA se usnadní sběr, analýza a využití informací pro monitorování, řízení a rozhodování v reálném čase. Tato technologie se rychle vyvíjí a postupem času vznikají nové standardy a protokoly. Používáním brány OPC UA si společnosti zajišťují budoucnost své automatizační infrastruktury. Pokud dojde k aktualizacím nebo změnám v protokolech PLC nebo pokud se objeví nová zařízení s odlišnými protokoly, brána se může přizpůsobit a nadále zajišťovat spolehlivou komunikaci mezi PLC a zbytkem systému.

Popis produktu

BL121PO PLC protokol na OPC UA brána může podporovat různé PLC protokoly, včetně těch, které používají Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta a další značky PLC. BL121PO může podporovat i další protokoly PLC používané různými výrobci. Funguje jako překladač protokolů a umožňuje bezproblémovou výměnu dat mezi různými PLC a systémy založenými na OPC UA bez ohledu na příslušné protokoly.

Převodem dat PLC na protokol OPC UA je možné vzdáleně monitorovat a ovládat PLC pomocí systémů založených na OPC UA. To umožňuje větší flexibilitu a efektivitu v průmyslové automatizaci. Konverze BL121PO přináší významné výhody pro průmyslovou automatizaci, včetně větší flexibility, interoperability, bezpečnosti a škálovatelnosti.


Vlastnosti produktu

1. Podporuje protokoly Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta a další PLC, OPC UA.

2. Podporuje protokol OPC UA. podporuje připojení až 50 zařízení a sběr 4 000 datových bodů.

33. Podporuje 6 volitelných vstupů RS232/RS485.

4. Používá vestavěnou jednotku ARM MCU a jedná se o produkt vyvinutý na bázi operačního systému Linux.

5. 2 ethernetové porty (port WAN a port LAN).

6. Podporuje WiFi.

7. Podporuje připojení k síti.podporuje OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podporuje funkce směrování a sběr dat z kaskádového přepínače, což usnadňuje sběr většího množství dat z průmyslových zařízení. Software má kompletní funkce a pokrývá většinu běžných scénářů použití.

9. Integruje humanizované konfigurační rozhraní, které navazuje na BLIIoT, a také vzdálenou konfiguraci, vzdálenou aktualizaci firmwaru a další funkce. Uživatelům stačí provést pouze jednoduchá nastavení.

10. Zařízení má montážní konstrukci a konstrukci napájení s ochranou proti přepólování.

11. Využívá patentovanou technologii BLIIoT s lištovou sponou a podporuje standardní instalaci na lištu DIN35 a montáž na stěnu.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Guangdong

Umístění
Shenzhen