Katalog

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Vzácné kovy a vzácné zeminy

Odpovědět na inzerát

UrbanMines Tech. Limited je celosvětově spolehlivým dodavatelem oxidů a sloučenin vzácných kovů, oxidů a sloučenin vzácných zemin, řízení recyklace neželezných kovů.

UrbanMines se stává profesionálním lídrem v oblasti pokročilých materiálů a recyklace a díky svým odborným znalostem v oblasti materiálové vědy, chemie a metalurgie přináší skutečnou změnu na trzích, kterým slouží. Je to již 17 let, co jsme začali sloužit a spolupracovat s našimi zákazníky v oblasti průmyslu a výzkumu a vývoje. Společnost UrbanMines se vypracovala na vedoucí pozici v oboru jako komplexní dodavatel výrobků ze vzácných kovů a vzácných zemin, který provádí integrovanou výrobu od vysoce kvalitních surovin až po oxidy a sloučeniny vysoké čistoty.

POMÁHÁME NAŠIM ZÁKAZNÍKŮM VYHRÁVAT, to je to, o co nám jde UrbanMines Tech Limited. Protože chápeme význam spolehlivých a konzistentních materiálů pro potřeby výzkumu a vývoje a výroby našich zákazníků, investovali jsme do podílu a založili závod na zpracování sloučenin vzácných kovů a solí vzácných zemin a také jsme navázali pevné vztahy s našimi výrobci OEM. Častými návštěvami výrobního týmu a rozhovory s vedením, inženýry výroby a kontroly kvality a pracovníky výrobních linek o kvalitě, o kterou usilujeme, vytváříme skutečně fungující partnerství.

Právě tato cenná přátelství budovaná po mnoho let nám umožňují dodávat našim zákazníkům po celém světě konzistentní a vysoce kvalitní výrobky.

Jak se mění svět, měníme se i my. Každý den něco měníme, pro naše zákazníky, pro spotřebitele, pro náš tým, pro svět.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína