Katalog

THY Precision-Hong Yang Precision Industry Co., Ltd.

THY Precision-Hong Yang Precision Industry Co., Ltd.

  • ISO 13485 and ISO 9001 certifications

THY Precision-Hong Yang Precision Industry Co., Ltd.

  • ISO 13485 and ISO 9001 certifications

13.05.2024 18:05

Premiérové vstřikování plastů společnosti THY Precision

Odpovědět na inzerát

Společnost THY Precision, přední poskytovatel řešení pro přesné vstřikování plastů, přináší díky své nejmodernější technologii a plně integrovaným výrobním kapacitám revoluci ve zdravotnickém průmyslu. Vzhledem k tomu, že poptávka po vysoce přesných a spolehlivých lékařských komponentech neustále roste, má společnost THY Precision jedinečnou pozici pro splnění přísných požadavků lékařského průmyslu.


Tradiční postupy vstřikování plastů jsou často nedostatečné, pokud jde o výrobu složitých a vysoce přesných dílů požadovaných v lékařském průmyslu. Společnost THY Precision si je této výzvy vědoma a investovala velké prostředky do pokročilých technologií a odborných znalostí, aby tuto mezeru překonala.

Společnost THY Precision má největší konkurenční výhodu v oblasti mikrovstřikování plastů, a to především díky špičkovému strojnímu vybavení a profesionálním inženýrům. Díky této podpoře společnost THY Precision minimalizuje zpoždění a vady dílů. Společnost optimalizuje své výrobky pro spolehlivou výrobu a včasné dodávky, čímž zahajuje novou éru smluvní výroby zdravotnických prostředků prostřednictvím vstřikování plastů.

Vstřikování plastů pro zdravotnické díly

Hong Yang Precision Industry Co, Ltd. (THY Precision) se zavázala k inovacím a udržitelnosti prostřednictvím používání plně elektrických vstřikovacích strojů se servopohonem a výkonem od 30 do 300 tun.

Na rozdíl od běžných hydraulických strojů poháněných motorem s čerpadlem nabízejí plně elektrické modely významné výhody při výrobě lékařských dílů, včetně čistoty, přesnosti, opakovatelnosti, vysokorychlostního vstřikování, automatizace, přesnosti a plastových dílů na míru.

Díky plně elektrickým vstřikovacím strojům zajišťuje společnost THY Precision vysokou přesnost, ekologické procesy a opakovatelnost v oblasti vstřikování plastů pro zdravotnictví a vyrábí až miliony kusů měsíčně.

Společnost THY Precision navíc nabízí nejen vysoce přesné vstřikování plastů, ale také další služby pro potřeby zdravotnictví. Vedlejší provoz je určen k posílení procesu vývoje výrobků zákazníků, včetně například ultrazvukového svařování, ultrazvukového čištění a instalace vložek.

Dokonalost výroby

Společnost THY Precision neúnavně usiluje o dokonalost výroby, zejména v oblasti systémů kontroly kvality výroby zdravotnických prostředků.

Dodržováním přísných norem, včetně certifikací ISO 13485 a ISO 9001, zajišťuje společnost THY Precision soulad s globálními předpisy a průmyslovými měřítky. Provozovny společnosti disponují prostředím třídy 8 čistých prostor pro lisování a třídy 7 pro montáž, které jsou pečlivě udržovány tak, aby splňovaly přísné požadavky na čistotu pro lékařské aplikace.

Díky pečlivým protokolům kontroly kvality je společnost THY Precision schopna dodávat širokou škálu výrobků, jako jsou komorové filtry, filtry do dialyzátorů, injektory a kazety do nitroočních čoček (IOL), které překračují očekávání zákazníků a regulační normy.

Díky přísné kontrole kvality, rozsáhlému sortimentu výrobků - který se může pohybovat od 2-3 mm do 300 mm a má toleranci vstřikování ±0,001 mm - posiluje společnost THY Precision svou pozici špičkového dodavatele v oboru přesné výroby.

o společnosti Hong Yang Precision Industry Co, Ltd.

THY Precision je tchajwanský výrobce plastových vstřikovacích dílů se 40 lety zkušeností v oboru, který se specializuje na výrobu přesných plastových dílů. Společnost poskytuje komplexní služby smluvní výroby, včetně vstřikování, montáže a balení zdravotnických prostředků.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Tchaj-wan

Oblast
Taiwan

Umístění
Changhua County