Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2024 00:00

Nádrže na kapalný dusík

Odpovědět na inzerát

Nádrže na kapalný dusík jsou univerzální a nepostradatelné kryogenní skladovací zařízení ve vědeckém výzkumu, lékařství a průmyslu. nádrže na kapalný dusík o objemu 10 litrů pokrývají širokou škálu scénářů díky své mírné velikosti a přenosnosti. Například odchozí odběr spermatu pro chov zvířat, statické skladování zkumavek se zmrazenou pšeničnou spermií, zmrazování malého množství buněk v laboratoři a průmyslové mrazicí příslušenství.

Pojďme si podrobněji pohovořit o 10litrové nádrži na kapalný dusík:


1. Běžné modely 10litrových skladovacích nádrží na kapalný dusík TIANCHI jsou 50 mm, 80 m, 125 mm a 210 mm;
. Mezi nimi je 50 mm vhodnější pro malé množství uchovávaných vzorků nebo jednoduše pro skladování kapalného dusíku pro použití, s delší dobou statického uchovávání; kalibr 80 mm je podobný kalibru 50 mm, který je vhodnější pro malé množství uchovávaných vzorků, ale snadno se odebírá. Vzhledem ke krátké době statického uchovávání není frekvence použití tak dobrá jako u výše uvedených dvou kalibrů, takže 125mm a 210mm jsou vhodnější pro krátkodobé uchovávání kapalného dusíku a mohou je používat uživatelé, kterým nezáleží na době uchovávání.


2. Struktura
Stejně jako všechny nádoby na kapalný dusík má i 10litrová nádrž na kapalný dusík vakuovou a vícevrstvou izolační strukturu s dvojitým měchýřem a izolovaná zátka hrdla uzavírá ústí nádrže, aby se snížilo tepelné vyzařování a odpařování kapalného dusíku.

3. Statická konzervační a skladovací kapacita vzorků
10litrové nádrže na kapalný dusík jsou lepší při skladování kapalného dusíku, 50mm kalibr má statickou dobu skladování 87 dní; v sestupném pořadí, 80mm kalibr 50 dní, 125mm má 25 dní, 210mm pouze 11 dní. Všimněte si, že se jedná o statické skladování, tj. když je naplněn kapalným dusíkem a není otevřen a používán.
Plus skladování vzorků, s plným počtem 6 kulatých nosných kbelíků můžete uchovávat přibližně 792 až 1788 zmrazených zkumavek se spermiemi pšenice; a přibližně 150 buněk, které lze spárovat s kryokonzervačními klipy.
Pochopte nádrž na kapalný dusík, abyste ji mohli lépe používat. výše jsou uvedeny základní informace o 10litrové nádrži na kapalný dusík.
Chcete vědět více, neváhejte nás kontaktovat, pokud máte nějaké potřeby, kdykoli se také můžete poradit.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
henan

Umístění
zhengzhou