Katalog

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

12.07.2024 14:00

Polyakrylát sodný (PAAS), č. CAS 9003-04-7, Úprava vody

Odpovědět na inzerát

Flokulant PAAS

Číslo položky :3901-30

Podrobný popis :
Místo původu:
Neutrální látka: (C3H3NaO2)n
Typ: Adsorbent Adsorbent
Vzhled Bezbarvá až slabě nažloutlá průhledná kapalina/bílé nebo světle žluté granule
Použití: Adsorbent:
Číslo CAS: 9003-04-7
Číslo EINECS: 202-415-4

Balení a dodání
Podrobnosti o balení 25 kg/sáček; 25 kg/buben.
Dodání do 15 dnů po zaplacení

Popis produktu
Polyakrylát sodný neboli PAAS je opakující se polymer s molekulárním vzorcem [-CH2-CH (COONa) -]. Polymery kyseliny akrylové jsou obvykle záporně nabité. Pevný polyakrylát sodný je lineární, rozpustná polymerní sloučenina. Karboxylové skupiny na molekulovém řetězci způsobují, že se zapletený polymerní řetězec v důsledku elektrostatického odpuzování natahuje, což podporuje adsorpci funkčních skupin vystavených na povrchu. Tato aktivní místa se adsorbují na suspendované částice v roztoku a vytvářejí mezi částicemi můstky, čímž urychlují usazování suspendovaných částic.

Oblasti použití
Používá se hlavně při čištění odpadních vod, v průmyslu kaustické sody a uhličitanu sodného, při rafinaci soli, při separaci červeného bahna při výrobě oxidu hlinitého, při zpětném získávání bílkovin v odpadních vodách z továren na glutaman sodný, jakož i v cukrovarnickém, papírenském a ropném průmyslu.

O nás
Zhengzhou Hohhot Chemical Co., Ltd. je profesionálním dodavatelem chemikálií pro úpravu vody v Číně. Specializujeme se na čisticí prostředky, flokulanty, desikanty, inhibitory vodního kamene, chelatační činidla, dezinfekční prostředky, prostředky vytěsňující oleje, algicidy, prostředky na tání sněhu.
Pokud máte jakékoli dotazy, tým technické podpory společnosti Hoo Chemtec vám poskytne technické poradenství a odborné znalosti.
Certifikace: ISO9008:2008, SGS, REACH, KOSHER atd.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou