Katalog

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

24.06.2024 10:30

Zemědělský kultivační hnojicí stroj pro sóju a kukuřici

Odpovědět na inzerát

vypouštění 8 řad kultivátoru hnojení je řízeno mikropočítačem v průběhu celého procesu s vysokou přesností. Kultivátory jsou navrženy tak, aby pečlivě rozrušovaly půdu, šetřily rostliny plodin, ale narušovaly plevel.

Hnojicí stroj Yongxiang 350L Hopper se dokonale hodí pro výsev hnojiv do sójových bobů a kukuřice. Podporuje přizpůsobení vašim potřebám podle výkonu traktoru a podmínek zemědělské půdy.

Prostřednictvím inteligentního systému řízení přesného hnojení elektrickým pohonem, ovládání tabletu APP, digitální inteligentní vstup, synchronní řízení radarového měření rychlosti, detekce automatického variabilního nastavení, pneumatické nucené hnojení. Elektronické senzory monitorují prázdné boxy, netěsnosti, ucpání a poplašná zařízení.

Hnojicí stroj má vysokou spolehlivost a stabilitu. Vypouštění hnojiva je řízeno mikropočítačem v průběhu celého procesu s vysokou přesností. Může šetřit hnojivo a pracovní sílu, nepálí sazenice, omezuje plevel, méně znečišťuje životní prostředí, je proti padání, snadno se obsluhuje, zvyšuje výnos a příjem atd.

Kultivátory jsou obvykle buď samojízdné, nebo tažené jako přídavné zařízení za čtyřkolovým traktorem. U čtyřkolových traktorů se obvykle připojují pomocí tam bodového závěsu.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Hubei

Umístění
Anlu