Katalog

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

25.06.2024 10:50

Přímý výsev a hnojení rýže

Odpovědět na inzerát

12 řádků rýže Přímý výsev a hnojení Stroj na přímý výsev a hnojení využívá technologii přímého výsevu, která odstraňuje problémy s pěstováním a přesazováním sazenic rýže a hnojením. přesnost výsevu je až 98 %. Šetří čas, práci, osivo, náklady a zvyšuje přínosy.

Ušetříte čas a práci. Přímý výsev rýže je přímý výsev, stejně jako u pšenice, odpadá proces výchovy sazenic, přesazování a přesazování a není třeba zabírat rýžová pole pro výchovu sazenic.

Přímý výsev rýže nemá proces odnožování a poškození sazenic, takže doba růstu je kratší než u přesazené rýže ve stejném období. Přímý výsev rýže je jednoduchý a pohodlný, což napomáhá rozvoji ve velkém měřítku.

Stroj na hluboké umístění hnojení rýže je druh zařízení na aplikaci hnojiv, které se používá s přesazovačem rýže k aplikaci hnojiv na straně 4,5 cm, hloubka 5 cm pozice sazenic. Hnojicí stroj má vysokou spolehlivost a stabilitu. Výdej hnojiva je řízen mikropočítačem v průběhu celého procesu s vysokou přesností. Může ušetřit hnojivo a práci, nepálí sazenice, snižuje plevel, méně znečišťuje, je proti padání, snadno se ovládá, zvyšuje výnos a příjem atd.

Yongxiang SeedHub s inteligentním tabletem APP, centrálním řídicím systémem a radarovým senzorem zajišťuje přesnou distribuci i ve větrných podmínkách. Pomocí elektricky řízené dávkovací hřídele se osivo a hnojivo dostává do vzduchového kanálu, odkud je pomocí plastových hadic dopravováno ventilátorem do konců. Pomocí radarového měření rychlosti a centrálního řídicího systému se přesně řídí množství osiva a hnojiva.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Hubei

Umístění
Anlu

Datum ukončení
31.12.2030 23:55