Katalog

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

25.06.2024 14:05

Výsevní stroj pro rýži pšenici sóju

Odpovědět na inzerát

Secí stroj je kombinován s pneumatickým secím strojem o objemu 12 řádků 300 l, radarovým senzorem, půdním válcem a čtyřramenným závěsem pro modelování profilu. To umožňuje zemědělcům využít optimální dobu pro setí nebo hnojení a těžit z úspory objemu plodin a nákladů na práci.

Výsevní stroj Yongxiang s 12 řadami se dokonale hodí k rozmetání všech běžných druhů drobných semen, směsí osiv a hnojiv. Podporuje přizpůsobení vašim potřebám podle podmínek zemědělské půdy.

YongXiang nabízí kombinovaný pneumatický secí stroj o objemu 300 l, radarový senzor, pozemní válec a čtyřčepové závěsy pro modelování profilu.aby byla zachována stabilita pracovní hloubky, jsou pracovní části secího stroje zpravidla zavěšeny k rámu prostřednictvím profilovacího mechanismu, takže pracovní části mohou při práci sledovat stoupání a klesání terénu.

Yongxiang SeedHub s inteligentní aplikací pro tablety, centrálním řídicím systémem a radarovým senzorem zajišťuje přesné rozmetání i ve větrných podmínkách. Pomocí elektricky ovládané dávkovací hřídele se osivo dostává do vzduchového kanálu, odkud je pomocí plastových hadic dopravováno ventilátorem až do konců.

Velký výběr velikostí zásobníků osiva, výsevních válců a výsevních řádků nám umožňuje nabídnout řešení na míru pro každou potřebu a rozpočet a ušetřit objem osiva/hnojiva a náklady na práci.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Hubei

Umístění
Anlu

Datum ukončení
31.12.2030 23:00