Katalog

Xiamen All Carbon Corporation

Xiamen All Carbon Corporation

Xiamen All Carbon Corporation

27.06.2024 21:05

Aktivní uhlí ACarbon®

Odpovědět na inzerát

Aktivní uhlí ACC bylo uznáno certifikačními orgány v různých oblastech, například NSF, BV, HALA a Kosher.

Společnost ACC je předním dodavatelem aktivního uhlí v Číně, který vyrábí a dodává širokou škálu práškového, sférického, extrudovaného a granulovaného aktivního uhlí, včetně produktů praných kyselinou a impregnačních produktů, které se široce používají při filtraci kapalných a plynných fází, čištění, rafinaci a v nových energetických odvětvích, aby vyhovovaly potřebám našich zákazníků.

Aktivní uhlí na bázi bambusu
Parní aktivace
Naše BAC má dobře vyvinutou strukturu pórů s mikroporézním poměrem až 90 % a velkým specifickým povrchem (1100-1500m²/g), nízký obsah popela, silnou adsorpční kapacitu, malou spotřebu na jednotku objemu, nízké komplexní náklady na aplikaci.

Aktivní uhlí na bázi dřeva
Chemická aktivace / parní aktivace
ACarbon® WAC má vlastnosti jako vysoký specifický povrch, vysoká CTC, vysoká tvrdost, vysoká aktivita, nízký obsah popela, nízký obsah nečistot a nízký odpor při proudění. Dokáže účinně regulovat strukturu rozložení pórů a je široce používán.

Aktivní uhlí na bázi kokosových skořápek
Chemická aktivace / parní aktivace
ACC může provádět podrobnou a důslednou kontrolu distribuce velikosti částic podle požadavků zákazníka a poskytovat flexibilní distribuci velikosti částic.

Sférické aktivní uhlí
Iontoměničová pryskyřice na bázi
Nejnovější generace sférického AC, získává velmi hladký povrch s jasným, vysoce kulovitým tvarem, s dostupnou velikostí částic od 0,1 mm ~ 0,9 mm, specifický povrch:1000-1600 m² / lze přizpůsobit podle potřeb zákazníka.

Aktivní uhlí s nosičem vzácných kovů
Posilování katalyzátorů se vzácnou účinností
Specializujeme se na služby v oblasti katalyzátorů, nabízíme návrh, vývoj a optimalizaci na zakázku. Naše odborné znalosti zahrnují obnovu katalyzátorů z drahých kovů, optimalizaci katalytické syntézy a poskytování řešení pro čištění průmyslových odpadních vod a odpadních plynů.

Superaktivní uhlí
Speciální požadavky vyžadují speciální design.
AC na míru navržené naším oddělením výzkumu a vývoje pro podporu specializovaných aplikačních segmentů zákazníků. Vyvinuté vlastnosti výrobků, jako je super vysoký povrch (1300-2500m²/g), super vysoká čistota atd. a přizpůsobená velikost částic, adsorpční schopnosti.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Fujian

Umístění
Xiamen