Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

27.06.2024 18:00

Benin-kapalný dusík dewar pro skladování buněk KGSQ-medicínský dusík tank

Odpovědět na inzerát

V oblasti ochrany biologické rozmanitosti a zemědělského výzkumu je správné uchovávání rostlinných vzorků zásadní. Jako účinné zařízení pro kryogenní skladování poskytují nádrže s kapalným dusíkem KGSQ stabilní a bezpečné prostředí pro kryogenní skladování vzorků rostlin, zmrazené esence hospodářských zvířat, vědecký výzkum, lékařské a biologické vzorky, čímž zajišťují aktivitu a genetickou stabilitu vzorků.

V oblasti ochrany biologické rozmanitosti a zemědělského výzkumu je správné uchovávání rostlinných vzorků zásadní. Jako účinné zařízení pro kryogenní skladování poskytují nádrže na kapalný dusík KGSQ stabilní a bezpečné kryogenní prostředí pro skladování rostlinných vzorků, zmrazené esence hospodářských zvířat, vědecký výzkum, lékařské a biologické vzorky, čímž zajišťují aktivitu a genetickou stabilitu vzorků.
Rozmanitý výběr modelů Nádrže na kapalný dusík KGSQ nabízejí řadu modelů, které vyhovují řešením skladování různého rozsahu a potřeb. Malé 6litrové, 10litrové a 15litrové nádrže jsou vhodné pro skladování rostlinných vzorků nebo přepravu malých množství kapalného dusíku po krátkou dobu. Pro uživatele, kteří potřebují větší kapacitu, nabízíme 30litrové a 35litrové střední nádrže na kapalný dusík, 65litrové, 95litrové, 115litrové, 145litrové, 175litrové a další velké nádrže na kapalný dusík, které se běžně používají při vědeckých experimentech, a také 350-1800litrové inteligentní kryogenní nádrže na plynnou fázi, z nichž poslední jmenovaná je vhodná zejména pro dlouhodobé skladování velkého množství vzorků.
Technologie vakuové izolace Nádrž na kapalný dusík KGSQ využívá pokročilou technologii vakuové izolace v kombinaci s plastovou trubicí vyztuženou skleněnými vlákny a speciální konstrukcí krycí zátky z materiálu, která účinně blokuje přenos tepla, snižuje odpařování kapalného dusíku a zajišťuje bezpečnou a účinnou ochranu rostlinných vzorků při nízkých teplotách -196 °C. Zároveň je záruka na vakuum nádrže na kapalný dusík KGSQ až 5 let a její vynikající izolační vlastnosti a stabilní podmínky skladování poskytují spolehlivou ochrannou bariéru pro rostlinné vzorky.
Vysoce pevný materiál a vícevrstvá vakuová mezivrstva Naše nádrž na kapalný dusík je vyrobena z vysoce pevného leteckého hliníkového materiálu v kombinaci s vícevrstvou konstrukcí vakuové mezivrstvy, která nejen zvyšuje odolnost nádrže, ale také realizuje dlouhodobé kryogenní skladování rostlinných vzorků. Ať už se jedná o pyl, kalus, somatická embrya nebo semena, meristémy in vitro a dormantní pupeny, mohou si v nádržích s kapalným dusíkem zachovat svou aktivitu a genetickou stabilitu.
Snadná obsluha, bezpečnost a spolehlivost Nádrže na kapalný dusík KGSQ jsou vybaveny příslušenstvím, jako jsou čerpadla na kapalný dusík, vozíky nebo inteligentní hlídače hladiny kapaliny, díky čemuž je skladování a přístup k rostlinným vzorkům bezpečnější a pohodlnější. Inteligentní monitorovací systém dokáže včas doplnit kapalný dusík, aby nedošlo k oxidaci a resuscitaci buněk, čímž je zajištěno bezpečné skladování vzorků.
Vyberte si nádrž na kapalný dusík KGSQ, která zajistí bezpečné, stabilní a efektivní prostředí pro skladování vašich rostlinných vzorků. Naše nádrže na kapalný dusík jsou nejen technologicky vyspělé, ale také prokazují hluboké porozumění potřebám uživatelů do detailu.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
henan

Umístění
zhengzhou