Katalog

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:45

Odolný 11-14místný vyhlídkový autobus, Uzavřený styl, Benzín, vyhlídkový autobus

Odpovědět na inzerát

Kombinace tepla, pohodlí, luxusu a špičkové kvality - Nezávislé zavěšení Macpherson - Integrální rám z uhlíkové oceli s vysokou pevností - Dvouokruhové hydraulické brzdy s podtlakovým posilovačem - MOQ: 1 Přijímáme také objednávky OEM a ODM pro benzínové vyhlídkové autobusy s více než 14 sedadly nebo méně než 11 sedadly. Vítejte, pokud nám zašlete své požadavky.

Více antikorozní základny vozidla
V porovnání s procesem lakování povrchu rámu jiných značek byl povrch základního rámu vyhlídkového autobusu na benzin ošetřen řadou antikorozních procesů, jako je moření, fosfátování, elektroforéza, máčení a vypalování. Má antikorozní schopnosti uvnitř i navenek a má delší životnost.

Uzavřený a teplejší prostor
Autobus využívá celkově uzavřený prostor, který dokáže účinně izolovat vnější hluk, vítr a déšť a další rušivé vlivy. Karoserie má vstupní a výstupní dveře a je vybavena klimatizačním systémem, který umožňuje cestujícím udržovat příjemnou teplotu v různých ročních obdobích a klimatických podmínkách a zlepšuje zážitek z jízdy.

Vysoce standardní motor EFI
Benzínový vyhlídkový autobus Hulk FDH používá motor EFI národní normy VI LJ469/LJ415. Má pokročilejší technologii řízení spalování a kontroluje parametry, jako je vstřikování paliva a časování zapalování, aby se zlepšilo využití paliva a výrazně snížily škodlivé emise výfukových plynů.

Vysoce komfortní sedadla
Benzínový vyhlídkový autobus Hulk FDH používá nezávisle nastavitelné měkké sedadlo pro řidiče a prostor pro cestující je vybaven integrovanými měkkými sedadly z imitace kůže (černé, béžové, hnědé atd.) nebo sedadly z FRP. To zajišťuje pohodlnou jízdu pro všechny cestující a zároveň vyšší bezpečnost. Je luxusní a krásný a velmi atraktivní.

Vysoce kvalitní vakuové nosné pneumatiky
Všechny pneumatiky vyhlídkového autobusu Hulk na benzin jsou vyrobeny z vysoce kvalitních vakuových nosných automobilových pneumatik, které splňují přísné normy stability a odolnosti. Mají protiskluzovou strukturu a silnou přilnavost, snadno si poradí s různými povrchy vozovky a zajišťují stabilitu během jízdy.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Shandong

Umístění
Qingdao

Datum ukončení
31.12.2029 23:55

Další informace