Katalog

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:55

2-6 míst Elektrický golfový vozík , vysoká kvalita Street Legal

Odpovědět na inzerát

Vlastní golfový vozík - Vysoce pevný rám z uhlíkové oceli nebo hliníkové slitiny - Bezúdržbová olověná baterie nebo lithiová baterie - Maximální rychlost se pohybuje od 60 km/h do 80 km/h - MOQ: 1 Přijímáme také objednávky OEM a ODM pro více než 6 sedadel golfového vozíku, uvítáme, když nám zašlete požadavky.

Módní design přední a zadní části karoserie
Přední a zadní část karoserie elektrického golfového vozíku je módní a krásná, je vytvořena vstřikováním technických plastů ABS, což je jedinečný design společně vyvinutý designéry společnosti Hulk a designéry v automobilovém průmyslu.

Volitelná základna z ocelového rámu / rámu z hliníkové slitiny
Základna elektrického golfového vozíku může být vyrobena z ocelového rámu nebo rámu z hliníkové slitiny podle potřeb zákazníka, který může zajistit vyšší pevnost a odolnost, což vám poskytne bezpečnější a pohodlnější jízdu.

Vysoce svítivá křišťálová světla vozu
Elektrický golfový vozík používá přední a zadní kombinované vysoce svítivé křišťálové lampy, které mají krásný vzhled a prošly certifikátem CE. Světlo má silnou průraznost a dlouhou osvětlovací vzdálenost, díky čemuž je jízda v noci bezpečnější.

Zadní náprava s mechatronickým integrovaným pohonem
Elektrický golfový vozík používá zadní nápravu s elektromechanickým integrovaným pohonem a pláštěm z hliníkové slitiny, která je lehčí. Povrch zubů převodovky byl nauhličován a broušen, což má za následek nízkou hlučnost a dlouhou životnost.

Krásná a pohodlná sedadla
Sedadla elektrického golfového vozíku jsou vyrobena z měkkých a pohodlných materiálů, ergonomicky navržena tak, aby maximálně zlepšila pohodlí při jízdě, a vypadají stylověji a luxusněji.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Shandong

Umístění
Qingdao

Další informace