Katalog

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.08.2024 10:10

Anorganický polymerní koagulantChlorid hlinitý Číslo CAS: 1327-41-9

Odpovědět na inzerát

Chlorid hlinitý v čištění odpadních vod


Chlorid hlinitý (PAC) je anorganický polymerní koagulant používaný v procesech úpravy vody. Pomáhá při odstraňování nečistot tím, že vytváří vločky, které lze snadno oddělit od vody.


Název výrobku: Poly Aluminium Chloride
Číslo CAS: 1327-41-9
Číslo EINECS: 215-477-2
Kód HS: 28273200
Molekulární vzorec: AlnCl(3n-m)(OH)m
Čistota (%): 28 % až 31 %
Vzhled: jako nažloutlý až nahnědlý prášek nebo světle žlutý prášek
Balení: Pytle, sudy nebo kontejnery pro volně ložené látky

Použití chloridu hlinitého
Úprava vody: PAC se široce používá v procesech úpravy vody k jejímu odkalování a čištění. Účinně odstraňuje suspendované částice, zákal a koloidní látky, čímž zlepšuje celkovou kvalitu vody.
Čištění odpadních vod: PAC se používá v čistírnách odpadních vod k podpoře koagulace a flokulace znečišťujících látek, což umožňuje jejich snadné odstranění. Pomáhá při odstraňování znečišťujících látek, organických látek a těžkých kovů z průmyslových a komunálních odpadních vod.
Úprava pitné vody: PAC se používá při úpravě pitné vody, aby se zajistila její bezpečnost a soulad s regulačními normami. Pomáhá při odstraňování nečistot, včetně bakterií, virů a organických sloučenin.
Papírenský a celulózový průmysl: PAC se používá v papírenském a celulózovém průmyslu jako retenční prostředek a fixační činidlo. Zlepšuje retenci vláken a plniv, což vede ke zlepšení kvality papíru a zvýšení efektivity výroby.
Textilní a barvířský průmysl: PAC nachází uplatnění v textilním a barvířském průmyslu při odstraňování barev a čištění odpadních vod. Pomáhá při odstraňování barviv a organických nečistot z textilních odpadních vod.

 


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou City

Datum ukončení
03.04.2026 07:35