Katalog

MikroBiotiX e.U.

MikroBiotiX e.U.

MikroBiotiX e.U.

31.07.2024 00:00

MikroBiotiX e.U.

Odpovědět na inzerát

MikroBiotiX e.U. je společnost, která využívá účinné mikroorganismy přírodním, biologickým a bezpečným způsobem. MikroBiotiX reguluje střevní flóru a podporuje tělesnou pohodu. Mikroorganismy MikroBiotiX mají zásadní význam pro zdraví lidí, zvířat i přírody. Všestranné možnosti použití MikroBiotiX sahají od podpory zdraví až po péči o zahradu a ochranu životního prostředí.

Účinné mikroorganismy pomáhají regulovat střevní flóru a posilovat zdraví lidí i zvířat. MikroBiotix Power Boost nabízí přirozený způsob, jak zvýšit pohodu, aniž by bylo nutné sahat po syntetických přípravcích nebo doplňcích stravy.

Účinné mikroorganismy mohou pomoci podpořit rovnováhu v těle. MikroVeda pro jezírka a akvária zlepšuje kvalitu vody a vytváří optimální podmínky pro rostliny a zvířata.

Účinné mikroorganismy lze použít také v zemědělství ke zlepšení kvality půdy a zvýšení výnosů. V domácnosti může přirozená bakteriální flóra potlačit škodlivé zárodky. Výrobky MikroBiotiX znamenají špičkovou kvalitu a obsahují vysokou koncentraci účinných mikroorganismů, které mají pozitivní vliv na člověka, zvířata, vodu a půdu.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Rakousko

Oblast
Grünbach am Schneeberg

Umístění
Neusiedler Straße 25 2733 Grünbach am Schneeberg